Η Σάρλοτ Ράμπλινγκ στα 77 της χωρίς καμία αισθητική παρέμβαση - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετιάς

Διαχρονική φινέτσα!

Στο κόκκινο χαλί για το 80ο Φεστιβάλ της Βενετίας βρέθηκε η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο Σάρλοτ Ράμπλινγκ. Η Σαρλότ επέδειξε τη διαχρονική της εμφάνιση.

Η 77χρονη Αγγλίδα ηθοποιός ήταν απολύτως εντυπωσιακή με ένα εκλεπτυσμένο μαύρο φόρεμα και πρόσθεσε μια πινελιά φινέτσας με ιδιόμορφα παπούτσια που είχαν ένα κυκλικό τακούνι από διάφανο γυαλί.

Το μοδάτο σύνολό της περιλάμβανε μια αξιοσημείωτη κυκλική λεπτομέρεια στο ντεκολτέ, αποπνέοντας κομψότητα. Η ηθοποιός, η οποία αναγνωρίστηκε με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, απέκτησε για πρώτη φορά φήμη στην ταινία "Georgy Girl", όπου υποδύθηκε έναν χαρακτήρα που βρισκόταν πάντα σε δύσκολη θέση.

Εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί, η Rampling συνοδευόταν από την 90χρονη Ιταλίδα σκηνοθέτη Liliana Cavani, η οποία επέλεξε μαύρο παντελόνι και λευκό σακάκι.

Διαβάστε επίσης: "Φωτιά" έβαλε η Σαρλότ Ράμπλινγκ: Τα Όσκαρ "ρατσιστικά για τους λευκούς": Μήπως θα της κοστίσει το δικό της; 

Instagram @labiennale

 

Η Σαρλότ Ράμπλινγκ, η οποία απένειμε το "Golden Lion" του Φεστιβάλ για το “The Night Porter” στη Λιλιάνα Καβάνι είπε για εκείνη:

"[H Καβάνι] δεν έκανε καμία προσπάθεια να επιδείξει λογική ή να αναλύσει, απ' όσο γνωρίζω. Μας έδειξε με την αρχική, ετυμολογική, ριζοσπαστική του έννοια, το τερατώδες, όχι τόσο με τη μορφή της κάθαρσης όσο με τη μορφή του ηλεκτροσόκ, της κραυγής. Έστρεψε την κάμερά της προς το θηρίο, κατευθείαν πάνω του, με τα μάτια ορθάνοιχτα, περιτριγυρίζοντάς το για να το καταλάβει, για να το αναγνωρίσει όταν επιστρέψει", είπε η Ράμπλινγκ.

"Η Καβάνι είχε στο μυαλό της τα λόγια μιας γυναίκας, μιας επιζήσασας του Άουσβιτς, η οποία δεν μπορούσε ποτέ να συγχωρήσει τους απαγωγείς της που την έκαναν να επιβιώσει από τη σκοτεινή πλευρά της", είπε η Ράμπλινγκ. "Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Καβάνι μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε το όμορφο, το άσχημο και το άλυτο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ