Μαρία Κιάρα των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών: Ποια είναι η Πριγκίπισσα που διαψεύδει ότι βγαίνει με τον μελλοντικό βασιλιά της Δανίας; - To glamorous lifestyle της

Έδωσε τέλος στις φήμες... 

Η 18χρονη πριγκίπισσα Μαρία Κιάρα του οίκου των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών, είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Καρόλου, δούκα του Κάστρου, και της συζύγου του και πλούσιας κληρονόμου, Καμίλα Κροτσιάνι.

Ο πατέρας της είναι επικεφαλής του Βασιλικού Οίκου των Βουρβόνων-Δύο Σικελιών (Σικελία και Νάπολη), «της Οικογένειας που βασίλεψε στη Νότια Ιταλία για περισσότερα από 150 χρόνια».

 

 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Κιάρα, δούκισσα του Νότο και του Κάπρι, γεννήθηκε στη Ρώμη το 2005. Αυτή και η μεγαλύτερη αδελφή της, η πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα, μιλούν άπταιστα έξι γλώσσες και ζουν μεταξύ Παρισιού, Μόντε Κάρλο και Ρώμης.

Οι αδελφές -που χρησιμοποιούν τα δεύτερα ονόματά τους και κατέχουν τους τίτλους Αυτού Υψηλότης- είναι και οι δύο ενεργές στο Instagram, δίνοντας μια γεύση από τη λαμπερή ζωή τους στους followers τους.

Ο πατέρας της είναι ο τρισέγγονος του Φραγκίσκου Β', του τελευταίου Βασιλιά των δύο Σικελιών.

 

 

 

 

Πρίν από λίγο διάστημα , κυκλοφόρησαν φήμες πως η νεαρή καλλονή είναι ζευγάρι με τον μελλοντικό βασιλιά της Δανίας, τον πρίγκιπα Κρίστιαν. Η ίδια στην αρχή δεν διεύψευσε , ούτε επιβεβαίωσε κάτι , τώρα όμως πήρε θέση στα όσα λέγονται. 

 

 

Η 18χρονη Ιταλίδα κληρονόμος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και έτσι με μια ανάρτησή της στα social media έγραψε: '' «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα όσον αφορά την αβάσιμη φήμη που κυκλοφορεί για μένα. Ο πρίγκιπας Κρίστιαν κι εγώ μοιραζόμαστε μια στενή φιλία».

Ωστόσο, έχουν διαδοθεί κάποιες ανακριβείς πληροφορίες. Στην αρχή, η κατάσταση αυτή με έκανε να χαμογελάσω- ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αυτή η φήμη ξεπέρασε τα όρια της κοινής λογικής και έχει εξαπλωθεί και έχει γίνει αντίθετη με την πραγματικότητα.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε τέλος σε αυτή τη φήμη. Όταν θα συμβούν σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου, θα χαρώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Ενώ όλοι μας απολαμβάνουμε να ονειρευόμαστε παραμύθια, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η πραγματικότητα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ