Μαρία Σολωμού: Σοκ με τη νέα της εμφάνιση - Ποζάρει με ράστα τα μαλλιά και μαύρο tiny μπικίνι

Στην Κύθνο απολαμβάνει τις διακοπές της η δημοφιλής ηθοποιός!

Στην Κύνθο κάνει διακοπές η Ελληνίδα ηθοποιός Μαρία Σολωμού, η οποία μοιράστηκε και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Απολαμβάνοντας το μαγευτικό νησί του Αιγαίου, η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της. Αποφάσισε να αποχωριστεί για λίγα τα εμβληματικά πυκνά και σγουρά μαλλιά της και να τα κάνει ράστα!

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της.

Το χαμόγελό της μαρτυρεί ότι η ηθοποιός περνάει πολύ καλά στην Κύθνο.

 

 

Instagram @mariasolomou_official

Instagram @mariasolomou_official

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού: Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte - Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious» (βίντεο)

Instagram @mariasolomou_official

Πρόσφατα η Μαρία Σολωμού απάντησε και για τη σχέση της με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός ανέφερε ότι με τον τράπερ τους συνδέει μια κατάσταση που κινείται γύρω από το φλερτ.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του».

«Αυτό με το "τοξική σχέση" το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ