Ναόμπι Κάμπελ: Τα χρόνια πολλά στον Μάικλ Τζάκσον που θα γινόταν 65 - Η φιλία και η συνεργασία με τον βασιλιά της ποπ για το "In the closet"

Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, λέει η Ναόμι...

Στις 29 Αυγούστου θα έκλεινε ο Μάικλ Τζάκσον τα 65 του χρόνια, αν ζούσε ακόμα. Η Ναόμι Κάμπελ αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του βασιλιά της ποπ, με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας ανέβασε μια σειρά από στιγμιότυπα της ίδιας και του τραγουδιστή σε ευχάριστες στιγμές. Το μοντέλο ήταν στενή φίλη του Μάικλ Τζάκσον και όπως κάθε χρόνο, ανέβασε το καθιερωμένο post στο Instagram, με το οποίο θυμάται όμορφες αναμνήσεις.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Χρόνια πολλά βασιλιά της ποπ. Σήμερα θα ήταν τα 65α γενέθλιά σου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας».

Instagram @naomi

Instagram @naomi

Instagram @naomi

Ο Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον ήταν Αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής και του θεάματος. Με καριέρα πάνω από 4 δεκαετίες είναι ευρέως γνωστός ως ο «Βασιλιάς της Ποπ». Υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις των δίσκων του αγγίζουν τα 500 εκατομμύρια.

Γεννήθηκε στο Γκάρι της Ιντιάνα στις 29 Αυγούστου το 1958. Άρχισε τη σταδιοδρομία του το 1964 μαζί με τα αδέρφια του Τζάκι, Τίτο, Τζερμέιν και Μάρλον ως μέλος του συγκροτήματος The Jackson 5. To 1971 ξεκίνησε την σόλο καριέρα του

Στις 25 Ιουνίου 2009, ο Τζάκσον σταμάτησε να αναπνέει ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί υπό τη φροντίδα του Conrad Murray , του προσωπικού του γιατρού. Ο Murray είπε ότι έδωσε στον Τζάκσον ένα φάσμα φαρμάκων σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει να κοιμηθεί στο ενοικιαζόμενο αρχοντικό του στο Holmby Hills του Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης: Μάικλ Τσάκσον: Βρετανός δημοσιογράφος ξεσπά - ‘’Όσα γράφονται είναι ψέμματα’’

Η συνεργασία του Μάικλ Τζάκσον και της Ναόμι Κάμπελ

Οι δυο φίλοι είχαν συνεργαστεί και στο βίντεοκλιπ του τραγουδιστή για το τραγούδι "In the Closet".

Για να αυξηθεί η φήμη γύρω από το τραγούδι, ο φωτογράφος μόδας, Herb Ritts, επιστρατεύτηκε για να συν-σκηνοθετήσει το μουσικό βίντεο, με την Jackson να αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη σκηνοθεσία, αφού είχε γυρίσει τα βίντεο της Madonna για το "Cherish" και της Janet Jackson για το "Love With Never Do (Without You)".

Η Ναόμι Κάμπελ έλαβε εντολή από τον σκηνοθέτη να χορεύει, να χαϊδεύει και να γυρίζει πάνω στον χαρακτηριστικά ντροπαλό Μάικλ Τζάκσον καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Campbell, η οποία θαύμαζε από καιρό τον Jackson έχοντας ακούσει τη μουσική του από παιδί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον βασιλιά της ποπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ