Ο Βασιλιάς Κάρολος αγκαλιάζει τον μικρό Πρίγκιπα Λουίς – 3 μοναδικές φωτογραφίες του Βρετανού μονάρχη με τον εγγονό του!

Η θερμή σχέση ανάμεσα στον Βασιλιά Κάρολο και τον Πρίγκιπα Λουίς

Ο Βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να περνά όμορφο χρόνο με τον εγγονό του, Πρίγκιπα Λουίς. Ο χαρούμενος παππούς κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Πρίγκιπα, δείχνοντάς του την τρυφερότητά του. Και εκείνος φαίνεται να το απολαμβάνει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thewindsorsfamily

Σε τρεις μοναδικές φωτογραφίες, βλέπουμε τον Βασιλιά Κάρολο να κρατάει τον Πρίγκιπα όταν ήταν ακόμη μωρό, μετά σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία και στο τέλος πια ολόκληρο αγόρι.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 2018 και αποτελεί το τρίτο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, ενώ είναι ο πέμπτος στη γραμμή της διαδοχής του θρόνου. Έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον Πρίγκιπα Τζορτζ και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο πατέρας του Πρίγκιπας Γουίλιαμς είναι ο διάδοχος του θρόνου, ενώ η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να ανταποκρίνεται εκπληκτικά στο ρόλο της, ως σύζυγος του μελλοντικού μονάρχη.

Η βάφτισή του Πρίγκιπα έγινε στις 9 Ιουλίου του ίδιου έτους.

Η ευτυχισμένη οικογένεια φαίνεται να απολαμβάνει το πώς μεγαλώνουν τα μικρότερά της μέλη, δίνοντάς τους την απαραίτητη ζεστασία και γαλήνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ