Μπράντλεϊ Κούπερ: Η μάχη μου με το αλκοόλ & τα ναρκωτικά - Εδώ και 19 χρόνια είμαι καθαρός

Σε εξομολογητική διάθεση ο σταρ του Χόλιγουντ.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, αν και δεν μιλάει συχνά για τα προσωπικά του, δεν κρύβει από τους θαυμαστές του ότι αντιμετώπιζε δυσκολίες με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ,

Ο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Running Wild with Bear Grylls» του National Geographic, όπου εξομολογήθηκε τα όσα περνούσε στη μάχη που έδινε με τους εθισμούς του. Μάλιστα, ο ηθοποιός τόνισε ότι έχει καταφέρει τα τελευταία 19 χρόνια να μείνει μακριά από το αλκοόλ.

Το γεγονός ότι παραμένει νηφάλιος, τον βοήθησε όπως λέει και στην καριέρα του. Χάρη στη δύναμή του να καταπολημήσει το πάθος του, κατάφερε να μας δώσει την εμβληματική ερμηνεία στην ταινία «A Star Is Born» (2018), για την οποία ήταν υποψήφιος για Όσκαρ.

Όταν κινδύνεψε η ζωή του από τα ναρκωτικά

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε την εξάρτησή του από εθιστικές ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ, που λίγο έλειψε να του στοίχιζαν τη ζωή. «Σίγουρα είχες κάποια άγρια χρόνια;», ρωτήθηκε ο ηθοποιός στα απόκρημνα φαράγγια της λεκάνης του Ουαϊόμινγκ.

«Όσον αφορά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι, αλλά δεν είχαν να κάνουν με τη διασημότητα», απάντησε. «Αλλά στάθηκα τυχερός. Είμαι νηφάλιος από τα 29 μου και παραμένω νηφάλιος για 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός», συμπλήρωσε.

Ταινία "ορόσημο" για τον ίδιο το "Hangover"

Ο ηθοποιός σημείωσε επίσης ότι η ταινία Hangover αποτέλεσε πολύ σημαντικό σημείο για τον ίδιο. Τότε ο παρουσιαστής βρήκε αφορμή για να τον ρωτήσει για τους εθισμούς του.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το "American Sniper", έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με τον εθισμό στο παρελθόν. Έχει μάλιστα υποστηρίξει συναδέλφους του όπως ο Ben Affleck και ο Brad Pitt στην αντιμετώπιση των δικών τους εθισμών. Ο Cooper μίλησε για τον εθισμό του στην κοκαΐνη στο παρελθόν και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του στο podcast Smartless. Ανέφερε ότι μια ειλικρινής συζήτηση με τον Will Arnett το 2004 τον οδήγησε να κάνει θετικές αλλαγές στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Ιρίνα Σάικ: Διακοπές με τον πρώην της Μπράντλει Κούπερ και ημίγυμνες φωτό - Πού είναι το νέο της αγόρι Τομ Μπρέιντι

Ο άνθρωπος που τον "ταρακούνησε"

Το πρόσωπο- κλειδί που τον βοήθησε να απεγκλωβιστεί από το πρόβλημά του, όπως μοιράστηκε με το κοινό, ήταν ο Will Arnett. Η βοήθεια ξεκίνησε συγκεκριμένα, μετά από ένα δείπνο. O Bradley λοιπόν αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό λέγοντας στον Will: «Φίλε, θυμάσαι που είχαμε φάει μαζί τις προάλλες; Πώς νομίζεις ότι πήγε;».

Ο Cooper πίστευε αρχικά ότι το «κακό» χιούμορ που είχε υιοθετήσει τότε για να μιμηθεί κωμικούς όπως ο Arnett, είχε κερδίσει τους καλεσμένους. Ωστόσο, ο Arnett του είπε ωμά την αλήθεια. «Ο Will Arnett έλεγε: "Ήσουν ένας πραγματικός μ@λ@κ@ς, φίλε. Ήσουν πραγματικά μ@λ@κ@ς"».

Το ταρακούνημα αυτό από τον Arnett μαζί με την παρατήρησή του ότι ο Cooper δεν είχε βγάλει ακόμη έξω τον σκύλο του ενώ ήταν ήδη 4:00 το απόγευμα, ήταν εκείνα που ουσιαστικά τον έκαναν να δει κατάματα το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ