Πέννυ Μπαλτατζή: Υπάρχουν φορές που κλαίω και συγκινούμαι - Τι είπε για την απώλεια της μητέρας της

Η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε για τη μητέρα της

“Υπάρχουν μέρες που νιώθω δυνατή και τυχερή για το διάστημα που την είχα και για όσα μου έμαθε” ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Στο περιοδικό Hello! και στον Σάββα Μπίτζα έδωσε συνέντευξη η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και πως τη διαχιερίστηκε.

Την απώλεια της μητέρας σου η ψυχοθεραπεία την απάλυνε;

Όχι. Αλλά γίνεται μια όμορφη αποδοχή των πραγμάτων και του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Ούσα μαμά, θυμάμαι κάθε μέρα τη μαμά μου. Υπάρχουν φορές που κλαίω και συγκινούμαι. Μου λείπει πολύ. Θα ήθελα να της πω όσα θέλω, ακόμα και αν δεν μπορούσε να τα κατανοήσει λόγω της ψυχικής της κατάστασης.

Ακόμα και αν δεν μπορούσε να με καθοδηγήσει, εγώ θα ένιωθα ότι την έχω κοντά μου. Υπάρχουν μέρες που νιώθω δυνατή και τυχερή για το διάστημα που την είχα και για όσα μου έμαθε. Μου κοστίζει που δεν είναι εδώ. Και ο αδελφός μου μού λείπει. Θα ήθελα να ζούσε, να δει τα ανιψάκια του και να με αγκαλιάζει. Κανείς ποτέ δεν θα αντικαταστήσει αυτούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα: Η Πέννυ Μπαλτατζή άνοιξε την ψυχή της στο Γ. Αρναούτογλου: Η ψυχική ασθένεια της μαμάς της, οι άτυχες εγκυμοσύνες – Ο θάνατος του αδελφού της (Φωτό & Βίντεο)

Το ότι η μητέρα σου αντιμετώπιζε ζητήματα ψυχικής υγείας σε δυσκόλευε τόσο σαν παιδί όσο και μεγαλώνοντας;

Ήταν απίστευτα δύσκολο. Δεν μπορείς να συνυπάρξεις, γιατί δεν μιλάς την ίδια γλώσσα με έναν άνθρωπο που κάνει παράλογες σκέψεις. Κάποιες φορές πρέπει να βρεις τον τρόπο να περάσεις το στάδιο του «γιατί συμβαίνει στη μαμά μου» και να επικοινωνείς χωρίς να τον κρίνεις. Πρέπει να τον αντιλαμβάνεσαι σαν έναν άνθρωπο που έχει κάποια αναπηρία και αδυνατεί πραγματικά.

Φοβήθηκες μην αντιμετωπίσεις το ίδιο;

Όχι. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ λειτουργική από πολύ μικρή, ενώ η μαμά μου δεν ήταν.

Διαβάστε ακόμα: Πέννυ Μπαλτατζή: ''Με παρενόχλησε παντρεμένος & κρατούσε αγκαλιά το παιδί του - Μου είπαν θα σου δώσω λεφτά για πλαστική στήθους, δεν δέχτηκα'' (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ