Στο νοσοκομείο ο Έλτον Τζον μετά από ατύχημα στη βίλα του στη Γαλλία - Για διακοπές με τον σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους

Ευτυχώς έλαβε γρήγορα εξιτήριο!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Έλτον Τζον μετά από ατύχημα που είχε στη βίλα του στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο θρύλος της μουσικής γλίστρησε και έπεσε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του και μεταφέρθηκε σε ορθοπεδική κλινική του Μονακό για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο Νοσοκομείο "Prince Grace" έλαβε θεραπεία για προληπτικούς λόγους.

Το περιβάλλον του αναφέρει ότι ο τραγουδιστής έχει λάβει ήδη εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος του τραγουδιστή αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από ένα ολίσθημα χθες στο σπίτι του στη νότια Γαλλία, ο Έλτον επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο. Μετά από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο σήμερα το πρωί και τώρα επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του».

Στη Γαλλία βρισκόταν για διακοπές με τον σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους.

Η σχέση του Έλτον Τζον με τον Ντέιβιντ Φέρνις

Ο Elton John και ο David Furnish γνωρίστηκαν για πρώτη φορά με τον πιο γλυκό τρόπο: σε ένα δείπνο που διοργάνωσε ένας κοινός τους φίλος το 1993. Το ζευγάρι ταίριαξε αμέσως και την επόμενη μέρα βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού.

Το ζευγάρι σύναψε σύμφωνο συμβίωσης τον Δεκέμβριο του 2005 και επίσημα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου εννέα χρόνια αργότερα, μόλις ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων έγινε νόμιμος στο Η.Β. Οι δύο γιοι τους, Zachary και Elijah, μετέφεραν τις βέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ