Μάνα είναι μόνο μία! Στην εκκλησία κλείστηκε η μητέρα του Rubiales, άρχισε απεργία πείνας - "Σταματήστε το «απάνθρωπο κυνήγι μαγισσών» του γιου μου"

«Επ' αόριστον, μέρα και νύχτα»

Σάλος προκλήθηκε μετά το φιλί στο στόμα του Λουίς Ρουμπιάλες προς την Ισπανίδα Jenni Hermoso μετά τον θρίαμβό τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Μετά από αυτή την κίνηση του κυβερνητικά στελέχη της Ισπανίας και μέλη της ομοσπονδίας ζήτησαν την παραίτηση σου κάτι που δε συνέβη ποτέ.

Σε μια συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, ο Ρουμπιάλες αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του επικεφαλής της Ισπανικής Ομοσπονδίας, καθώς έκανε λόγο για «ψεύτικο φεμινισμό» με στόχο την «κοινωνική δολοφονία» της φήμης του.

Η μητρική στήριξη

Τώρα η μητέρα του Ρουμπιάλες, Angeles Bejar ξεκίνησε απεργία πείνας μέχρι να σταματήσει «απάνθρωπο κυνήγι μαγισσών» του γιου της.

Η Bejar κλειδώθηκε στην εκκλησία Divina Pastora στο Motril, ανατολικά της Μάλαγα στη νότια Ισπανία, και ξεκίνησε απεργία πείνας «επ' αόριστον, μέρα και νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ίδια απαίτησε από την Hermonso, την παίκτρια που φίλησε ο Ρουμπιάλες «να πει την αλήθεια», καθώς η ίδια υποστηρίζει ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει στον λογαριασμό του ο Ρουμπιάλες. 

Ρώτησε «γιατί είναι τόσο σκληροί μαζί του» και «τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία» αφού «είναι ανίκανος να βλάψει κανέναν».

Ο Ρουμπιάλες ισχυρίζεται ότι η Hermoso «με σήκωσε πάνω» στο πλαίσιο του ενθουσιασμού και συνέναισε στο σύντομο φιλί. «Το φίλι ήταν όπως αυτά που θα έδινα στις κόρες μου» πρόσθεσε ο Ρουμπιάλες.

Σημειώνεται ότι ο Ρουμπιάλες συζυτήθηκε ξανά για την συμπεριφορά του στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς υπάρχουν πλάνα που δείχνουν τον ίδιο να αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή του ενώ στέκεται κοντά στη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και τη 16χρονη κόρη της πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, συμπεριφορά για την οποία ζήτησε αργότερα συγγνώμη.

81 Ισπανοί παίκτες - συμπεριλαμβανομένων και των 23 που πήγαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών - ανακοίνωσαν ότι δεν θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους μέχρι να απομακρυνθεί ο Ρουμπιάλες από τη θέση του.

Ο προσωρινός πρόεδρος της ισπανικής FA (RFEF) Πέδρο Ρότσα κάλεσε μια «έκτακτη και επείγουσα» συνεδρίαση «για να αξιολογηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομοσπονδία» μετά την αναστολή του Rubiales, δήλωσε εκπρόσωπος της RFEF την Κυριακή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ