Απίθανες casual εμφανίσεις για τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας στο Grand Prix: Με jumpsuits μαμά & κόρη - Trench coat για τη διάδοχο πριγκίπισσα (φωτό)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Την έχουμε συνηθίσει με glamorous τουαλέτες και τιάρες ... αυτή τη φορά βλέπουμε τον πιο casual χαρακτήρα της!

Ο λόγος φυσικά για την Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλάνδίας, η οποία μαζί με τον σύζυγο της, Αλεξάντερ, τις κόρες τους πριγκίπισσα Catharina-Amalia και πριγκίπισσα Alexia αλλά και την ανιψιά τους, κόμισσα Luana παρακολούθησαν το Grand Prix της F1 της Ολλανδίας στο Circuit Zandvoort στο Zandvoort.


instagram @
royal__magazine

Εκπληκτικές όλες τους τράβηξαν τα βλέμματα με της μοναδικές ενδυματολογικές τους επιλογές.

Αρχικά, η 52χρονη royal επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα Maxmara συνδυάζοντας την άψογα με nude δερμάτινο Massimo Dutti τζάκετ αξίας €249.

Ολοκήρωσε το look της με ψηλές εσπαντρίγιες Jimmy Choo και Tom Fοrd γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας: Ποζάρουν με φόντο την παραλία - Πρωταγωνιστής ο Μάμπο, το σκυλάκι που απολαμβάνει τον άνεμο! (φωτό)

Παρόμοια ντυμένη ήταν και η πριγκίπισσα Αλεξία. Η 18χρονη royal έβαλε επίσης ολόσωμη φόρμα αλλά διαφορετικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ήταν denim και έφερε την υπογραφή Mango. Ολοκλήρωσε το outfits της με χρυσά σκουλαρίκια αξίας €99.95 και ένα διακριτικό κολιέ από την υπέροχη συλλογή της Marianna Goulandris Lemos.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο οικογένειες γνωρίζονται και έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα, η βασιλική οικογένεια διατηρεί εξοχικό στο Δουρούφι Ερμιονίδας.

Διαβάστε ακόμη: Η γκαρνταρόμπα δύο βασιλισσών: Τι φόρεσαν η Μάξιμα της Ολλανδίας και η Ματθίλδη του Βελγίου στην συνάντησή τους (φωτό)

Μία φανταστική εξοχική έπαυλη δίπλα στο εξοχικό του παππού και της γιαγιάς (Βαρδή και Μαριάννα Βαρδινογιάννη) της Μαριάννας. 

Τη διαφορά έκανε η 19χρονη διάδοχος πριγκίπισσα Αμαλία η οποία εμφανίστηκε με ανοιχτόχρωμη μπλούζα Zara αξίας £29.99 (δηλαδή 34,90ευρώ), τζιν παντελόνι και sneakers Veja που κοστίζουν $185 (δηλαδή 171,26ευρώ).

Μαμά και κόρες κατέπληξαν τα πλήθη για ακόμη μία φορά!

Διαβάστε ακόμη: 18 ετών η πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας: Το παλάτι δημοσιοποίησε τη νέα της φωτογράφηση και είναι καλλονή

Εσάς ποια σας άρεσε καλύτερα;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ