Δείτε την στιγμή: Η Adele ξαφνικά σταματάει το show της στο Las Vegas & τσακώνεται με το σεκιούριτι: Γιατί μαλώνεις τον άνθρωπο... ;

 Η επίπληξη σε άνδρα της ασφάλειας...

Η Adele δεν φοβήθηκε να διακόψει τη συναυλία της το Σάββατο 26/8, αφού εντόπισε έναν φρουρό ασφαλείας να προσεγγίζει απειλητικά έναν από τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια, 35 ετών, διέκοψε τη συναυλία της στο Λας Βέγκας, ενώ ερμήνευε την επιτυχία της Water Under the Bridge, για να φωνάξει τον σεκιούριτι, ο οποίος ενόχλησε έναν άνδρα θαυμαστή που είχε σηκωθεί από τη θέση του στο κοινό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

 

Η καλλιτέχνης - η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι κατέρρευσε μετά από ένα από τα σόου που έδωσε λόγω κρίσης ισχιαλγίας - κέρδισε επαίνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους θαυμαστές της, αφού το βίντεο που την δείχνει να υπερασπίζεται τον θαυμαστή έγινε viral.

 

Στα πλάνα από το περιστατικό, η Adele ακούγεται να λέει στον άγνωστο φρουρό ασφαλείας: “Τι συμβαίνει εκεί με τον νεαρό θαυμαστή που τον ενοχλείτε τόσο πολύ από τότε που εμφανίστηκα επειδή σηκώθηκε όρθιος; Τι συμβαίνει με αυτόν; Ναι, εσύ, με το χέρι σου ψηλά, ναι εσύ!” φώναξε ενώ δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση του άνδρα, η οποία δεν μπορούσε να ακουστεί από τις δυνατές επευφημίες του κοινού. Η Adele δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε να φωνάζει στον υπάλληλο να αφήσει ήσυχο τον θαυμαστή της, αναφέρει το dailymail.co.uk

Ιnstagram/Adele

“Γιατί τον ενοχλείτε όλοι σας; Μπορείτε να αφήσετε [τον θαυμαστή] ήσυχο, παρακαλώ; Δεν θα σε ενοχλήσουν πια, αγάπη μου. Απόλαυσε την παράσταση. Αφήστε τον ήσυχο” πρόσθεσε η Adele κερδίζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ