Ιρίνα Σάικ: Διακοπές με τον πρώην της Μπράντλει Κούπερ και ημίγυμνες φωτό - Πού είναι το νέο της αγόρι Τομ Μπρέιντι

Η Ρωσίδα καλλονή διακοπές στη Γαλλία με τον πρώην της Μπράντλεϊ Κούπερ!

Ενώ τα media έχουν κατακλύσει οι φήμες για τη σχέση της Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι, η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της, Μπράντλεϊ Κούπερ. Σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, φαίνεται να ποζάρει χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της.

Ανάμεσα στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου, διακρίνεται και μια φωτογραφία του Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι ξαπλωμένος σε ένα καγιάκ.

Instagram @irinashayk

Οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν χρόνο μαζί στη Γαλλία, τρώγοντας λαχταριστά κρουασάν.

Instagram @irinashayk

Instagram @irinashayk

Η Ιρίνα Σάικ, ηλικίας 37 ετών, και ο 48χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί μία 6χρονη κόρη, την Lea De Seine.

Instagram @irinashayk

Η νέα σχέση της Ιρίνα Σάικ με τον Tom Brady

Πριν από δύο εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός τούς έπιασε να βγαίνουν από το ίδιο, πεντάστερο, ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Μάλιστα, οι παπαράτσι τους έπιασαν να μπαίνουν στο ξενοδοχείο με διαφορά 5 λεπτών.

Οι φήμες για το ειδύλλιο υπήρχαν από τον Ιούνιο, όταν και οι δύο παρευρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης Τζο Ναχμπάντ στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Παρόλα αυτά, ο μάνατζερ της Ρωσίδας καλλονής είχε πει ότι επρόκειτο απλά για φήμες και εικασίες.

Τον επόμενο μήνα το υποτιθέμενο ζευγάρι εθεάθη στο αυτοκίνητο του Τομ Μπράντι, με τον πρώην παίκτη να χαϊδεύει στοργικά το πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης: Ιρίνα Σάικ: Με τον πρώην άντρα της Ζιζέλ, Τομ Μπράντι, σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Instagram @irinashayk

Η αντίδραση του Μπράντλεϊ Κούπερ στη νέα σχέση της πρώην του

Ο πρώην της Ιρίνα Σάικ, Μπράντλεϊ Κούπερ, φαίνεται να μην ενοχλείται από τη σχέση της Ιρίνα με τον πρώην άντρα της Ζιζέλ, Tom Brady. Πηγές αναφέρουν ότι είναι χαλαρός ως προς αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ