Αδημοσίευτη φωτό προσωπικής στιγμής: Η χειρονομία οικειότητας της βασίλισσας Άννας Μαρίας με τον βασιλιά Κάρολο της Αγγλίας - λίγο πριν την ενθρόνιση του

Tην πρώην ελληνική βασιλική οικογένεια και τη βρετανική βασιλική οικογένεια συνδέουν δεσμοί αίματος και φιλίας. 

Mια σπάνια φωτό της Βασίλισσας Άννας Μαρίας και του Βασιλιά Καρόλου ανάρτησε ο λογαριασμός Royals of Greece στο Instagram . 

Το κλικ τραβήχτηκε στο Λονδίνο την παραμονή της στέψης του. 

Σε αυτό βλέπουμε την σύζυγο του εκλοπίντος Βασιλιά Κωνσταντίνου να ακουμπάει το χέρι της, τρυφερά, στο στέρνο του Καρόλου. Από την άλλη ο Βασιλιάς της Αγγλίας, της πιάνει το χέρι.

 

 

Όπως είναι γνωστό, την πρώην ελληνική βασιλική οικογένεια και τη βρετανική βασιλική οικογένεια συνδέουν δεσμοί αίματος και φιλίας. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους νονούς του Γουίλιαμ και το ζευγάρι Κωνσταντίνος - Άννα Μαρία ήταν ένα από τα φιλικά ζευγάρια του Καρόλου και της Καμίλα.

Εκπρόσωποι της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας έχουν λάβει πρόσκληση σε όλους τους βασιλικούς γάμους και παρευρέθηκαν και στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Στην κηδεία του Κωνσταντίνου τη βρετανική βασιλική οικογένεια εκπροσώπησε η πριγκίπισσα Άννα, ενώ δική του εκπρόσωπο έστειλε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ