Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές! Κατάξανθη η μελαχρινή Μαρία Καρχιλάκη - Αθλητικό στυλ για τη φοβερή πολεμική ανταποκρίτρια

Ξανθιά και πανέμορφη η πολεμική ανταποκρίτρια!

Η Μαρία Καρχιλάκη έγινε ξανθιά, αποχωριζόμενη το χαρακτηριστικό σκούρο καστανό της. Η πολεμική ανταποκρίτρια είναι γεννημένη στην Αθήνα και διαθέτει τεράστια εμπειρία και βιογραφικό στον δημοσιογραφικό χώρο. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με σπουδές στην Κοινωνιολογία και μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων.

Το 1988 ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος. Για δεκαετίες υπηρέτησε ως ανταποκρίτρια του καναλιού MEGA, αναφέροντας τις εξελίξεις από πολεμικές ζώνες. Συνεργάστηκε επίσης με το CNN Greece και προηγουμένως με την ΕΡΑ4. Είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια με τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, ενώ η οικογένειά της διαθέτει και μια επιχείρηση, με την οποία ασχολείται ενεργά.

Πρόσφατα, αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της. Άφησε πίσω τη μελαχρινή της εμφάνιση και διάλεξε ένα ξανθό που της πηγαίνει τρελά! Της προσδίδει νεανικότητα και φρεσκάδα. Επιπλέον, η δημοσιογράφος διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα, αφού γυμνάζεται σε καθημερινή βάζι παρέα με τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η δυνατή ομάδα του CNN της Ελλάδας: Σύμβουλος η έμπειρη Μαρία Καρχιλάκη των "πολέμων "

Όπως είναι φανερό της αρέσει ιδιαίτερα το τένις. Συνηθίζει να παίζει τένις στο χώμα, αλλά δεν διστάζει να δοκιμάσει και το χορτάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ