Αποκαλυπτικό βίντεο: Η στιγμή που ο Δήμαρχος Ναυπλίου πετάει περιττώματα έξω από το σπίτι του αντιπάλου του και μια σακούλα σκουπίδια

Απίστευτο στιγμιότυπο από το πρωτοφανές περιστατικό!

Στα περισσότερα βίντεο που κυκλοφορούν, καταγράφεται ο δήμαρχος του Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, να πετά σκουπίδια και περιττώματα στην κατοικία του υποψήφιου δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού. Σύμφωνα με το Star, σε ένα βίντεο, ένα ασημένιο αυτοκίνητο περνά έξω από το σπίτι στο Ναύπλιο, και ο οδηγός πετάει μια σακούλα από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού.

Σύμφωνα με το Star, υπάρχουν περισσότερα από 20 βίντεο που καταγράφουν την ενέργεια του κ. Κωστούρου μέσω των καμερών ασφαλείας που τοποθέτησε ο κ. Ορφανός στο σπίτι του.

Ο Δημήτρης Ορφανός, υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατά του απερχόμενου δημάρχου για εξύβριση, απειλή και απόπειρα παράνομης πράξης. Από την πλευρά του, ο κ. Κωστούρος ετοιμάζεται να απαντήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαβάστε επίσης: Ναύπλιο: Βροχή παραιτήσεων από τον συνδυασμό του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου - "Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους" (βίντεο)

Το συμβάν αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της εκτός ορίων διαμάχης για τη διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων, με τον κ. Κωστούρο να παραδέχεται την πράξη του μέσω κοινωνικών δικτύων, αναφέροντας πως επηρεάστηκε αρνητικά από την "τοξική" αντιπαράθεση.

 

Διαβάστε επίσης: Με πειθαρχική διαδικασία ξεκίνησε για το δήμαρχο Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρο - Ο αντίπαλος του Δημήτρης Ορφανός τον κατήγγειλε ότι έριξε 22 φορές σκουπίδια & περιττώματα στην αυλή του

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ