Οικογενειακή τραγωδία: Δυο 12χρονα αγοράκια βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους με διαφορά μερικών μηνών

Τα δύο αγόρια, φροντίζει πλέον η 19χρονη ξαδέρφη τους!

Μια κοινότητα συσπειρώθηκε για να υποστηρίξει δύο μικρά αγόρια που έμειναν με τραγικό τρόπο χωρίς τους δύο γονείς τους.

Τα αδέλφια Robbie Clinton, 12 ετών, και Logan, 13 ετών, είναι συντετριμμένα μετά την απώλεια της μητέρας τους Shelley νωρίτερα φέτος και του πατέρα τους Mike πριν από λιγότερο από ένα μήνα.

Η μεγαλύτερη αδελφή του Mike, Liz Carney, δήλωσε ότι ο αδελφός της πέθανε μόλις μία ημέρα πριν από την επέτειο του γάμου του και της Shelley και τρία χρόνια μετά την απώλεια των δικών του γονέων.

"Τα αγόρια μόλις είχαν επιστρέψει από ένα sleepover και παρατήρησαν ότι δεν είχε ξυπνήσει ακόμα, οπότε ανέβηκαν επάνω και τον βρήκαν στο κρεβάτι. Δεν μπορούσαν να τον ξυπνήσουν".

"Μου τηλεφώνησε η Κέιτλιν [ανιψιά] και μου είπε ότι ο Μάικ είχε πεθάνει, δεν ήξερα τι να πω. Νόμιζα ότι τηλεφωνούσε για να κανονίσει την επέτειο του γάμου τους και να κάνει κάτι γι' αυτόν.

Liverpool Echo

"Μιλούσα με τον Mike το προηγούμενο βράδυ, μου έλεγε ότι έπαιζε ποδόσφαιρο με τους άλλους μπαμπάδες και είχε ένα μικρό χτύπημα.

"Τον έπεισα να πάει στους γιατρούς, αλλά μου υποσχέθηκε ότι ήταν καλά και ότι έπρεπε απλώς να πάει για έλεγχο και ηλεκτροκαρδιογράφημα".

Η οικογένεια περιμένει ακόμη να επιβεβαιωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας 

Τα αγόρια είχαν πάει στο σπίτι με τον πατέρα τους στις 24 Μαρτίου του τρέχοντος έτους και βρήκαν την 51χρονη Shelley νεκρή στο σπίτι.

Αλλά η τραγωδία χτύπησε ξανά στις 27 Ιουλίου, όταν τα αγόρια επέστρεψαν σπίτι βρήκαν ότι ο πατέρας τους ήταν νεκρός, αναφέρει το metro.co.uk.

Η Liz είπε: "Ξέρω ότι όλοι το λένε, αλλά ήταν πραγματικά γεμάτος ζωή, ήταν καλός φίλος και ο κόσμος τον εκτιμούσε πολύ. Ο κόσμος τον σεβόταν και τον αγαπούσε πραγματικά, όλοι εκεί πάνω [στο Ντάρλινγκτον] τον φώναζαν θείο Μάικ.

Two brothers are now orphans after finding their mum and dad dead at home. Brothers Robbie, 12, and Logan Clinton, 13, lost their mum Shelley, aged 51, on March 24, 2023. The children came home with their dad Mike and sadly found their mum dead. The sudden and unexpected death left the boys, and Shelley's older son Jack, devastated as they tried to pick up the pieces and move on living without her. Logan and Robbie Clinton Credit: Liverpool Echo

Liverpool Echo

"Έγινε πλήρως καταρτισμένος εκπαιδευτής οδήγησης και το πελατολόγιό του ήταν εκπληκτικό. Έμαθε στις ανιψιές του να οδηγούν και λάτρευε τα αγόρια του καθώς ήταν ένας σωστός οικογενειάρχης, ήταν πολύ προστατευτικός με την οικογένειά του''. 

Αφού γνώρισε τη σύζυγό του, μετακόμισε στο Ντάρλινγκτον, στην κομητεία Ντάραμ, όπου έγινε εκπαιδευτής οδήγησης.

Liverpool Echo

Η ξαδέλφη του Robbie και του Logan, η Caitlin, 19 ετών, φροντίζει τώρα τα δύο αδέλφια.

Η Liz είπε: "Είμαστε τόσο περήφανοι γι' αυτήν, ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε ήταν ότι θα φρόντιζε αυτά τα αγόρια. Το ίδιο έκανε και με τον Μάικ μετά τον θάνατο της Σέλεϊ και πάντα φρόντιζε να είναι καλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ