Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα γενέθλια με έμπνευση από την «Barbie» και το δώρο του Χρήστου Μάστορα

Στα ροζ γιόρτασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο GNTM, γιορτάζει σήμερα τα 27α της γενέθλια. Το πάρτι των γενεθλίων ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη ημέρα (23/8), εμπνευσμένο από τη φετινή δημοφιλέστερη ταινία, που δεν είναι άλλη από την Barbie.

Ο σύντροφός της, Χρήστος Μάστορας, ήταν φυσικά παρόν στο πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης του.

Η ίδια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της. Το ροζ χρώμα κυριαρχεί στον στολισμό. Η ίδια φοράει μία στέκα που φέρει την επιγραφή "Birthday Girl", μία κορδέλα που αναγράφει "Princess", ενώ κρατάει και ένα ποτήρι σχεδιασμένο ως παγωτό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης σχολίασε: "Τα πιο ροζ γενέθλια".

Instagram @garifalia.kalifoni

Instagram @garifalia.kalifoni

Διαβάστε επίσης: Διακοπές στην Ελούντα για Χρήστο Μάστορα – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: βίλα με private pool & θέα το απέραντο γαλάζιο (ΦΩΤΟ)

Το ιδιαίτερο δώρο του Χρήστου Μάστορα

Αίσθηση προκάλεσε το δώρο που της έκανε ο σύντροφός της και τραγουδιστής του συγκροτήματος "Μέλισσες", Χρήστος Μάστορας.

Ο Μάστορας γνωρίζοντας τη λατρεία της αγαπημένης του για τη Barbie, αποφάσισε να της χαρίσει δυο ομώνυμες κούκλες! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ενθουσιάστηκε με το ιδιαίτερο δώρο του συντρόφου της και το μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

Instagram screenshot @garifalia.kalifoni

Instagram screenshot @garifalia.kalifoni

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ