Heidi Klum: Χορεύει φορώντας καυτό κόκκινο φόρεμα - Απαντά για τη διαφορά ηλικίας με τον κατά 16 χρόνια μικρότερο σύζυγό της

Με σέξι διάθεση η Heidi Klum! Η διαφορά ηλικίας που δεν υπολογίζει.

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Heidi Klum, μετά από μια εξαιρετική περίοδο αναψυχής, κατά την οποία μοιράστηκε αρκετές στιγμές από τις διακοπές της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, επέστρεψε στο επαγγελματικό της πεδίο. Συγκεκριμένα, ανέλαβε ξανά το ρόλο της κριτή στο ριάλιτι σόου America’s Got Talent, εντυπωσιάζοντας με ένα κόκκινο φόρεμα που της ταίριαζε άψογα.

Η Heidi Klum σε ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram ποζάρει στον φακό με σέξι διάθεση και χορεύει, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Στο βίντεο φοράει το επίμαχο κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο έχει ένα αποκαλυπτικό μπούστο.

 

 

Η Heidi Klum ποζάρει όλο νάζι και στα παρασκήνια των γυρισμάτων του Amrica's Got Talent.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Heidi Klum έβαλε το μπικίνι της & ανέβασε τη θερμοκρασία! "Bonjourno" - Γιατί βρίσκεται στην Ιταλία; (φωτό - βίντεο)

Ο γάμος της με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της - Τι απαντάει

H Heidi Klum είναι παντρεμένη με τον μουσικό Tom Kaulitz με τον οποίο έχουν 16 χρόνια διαφορά ηλικίας. Σε Q&A στο Instagram, το οποίο διεξήγαγε η ίδια, απάντησε σε σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας.

«Δεν νιώθεις ότι είσαι στην ηλικία της μητέρας του Tom ή η ηλικία δεν έχει καμία σημασία;». Η Heidi Klum δεν απέφυγε την ερώτηση και απάντησε με ειλικρίνεια σε αυτήν.

«Ειλικρινά νιώθω έτσι μόνο όταν οι άνθρωποι μου το επισημαίνουν», είπε η Heidi Klum.

Instagram screenshot @heidiklum

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ