Η Βασίλισσα Καμίλα θρηνεί - Πέθανε ο Κέβιν Μπερκ με τον οποίο είχε δεσμό στα 19 της (βίντεο)

Ήταν ο πρώτος της έρωτας

Μπορεί τώρα να είναι Βασίλισσα πριν όμως ήταν μία κοινή θνητή με προσωπική ζωή.

Ο λόγος για την βασίλισσα Καμίλα και το χαμό του πρώην της, Κέβιν Μπερκ, που ήταν μάλιστα και ο πρώτος της έρωτας.

Σύμφωνα με την Daily Mail πέθανε σε ηλικία 77 ετών πριν λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε στο παλάτι; - Ίσως τα εγγόνια του στενοχωρηθούν ...

Η γνωριμία τους

Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν η Καμίλα ήταν μια νεαρή ντεμπιτάντ, δηλαδή πρωτοεμφανιζόμενη στα λαμπερά σουαρέ της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας.

Η νεαρή Μίλα Σαντ, όπως την αποκαλούσαν, θεωρείται ότι γνώρισε τον Κέβιν, τον τότε 19χρονο γιο του Σερ Όμπρεϊ Μπερκ, αντιπροέδρου της εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών, Hawker Siddeley, λίγο μετά το πρώτο της πάρτι στο Knightsbridge το 1965.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια «φρενίτιδα» από αστραφτερά σουαρέ με φόντο τη δεκαετία του '60, όπου στα 17 της, η Καμίλα ήταν ψυχή του πάρτι.

Θεωρείται ότι ήταν ο πρώτος έρωτας της Καμίλα. Αν και η σχέση τους ήταν σύντομη, ο Μπερκ μιλούσε με αγάπη για εκείνη, καθώς αναπολούσε τον χρόνο που πέρασαν μαζί στη βιογραφία της Τζέσικα Τζέιν, «Η Δούκισσα της Κορνουάλης, η ιστορία και τα μυστικά της».

«Κάθε βράδυ πηγαίναμε σε δύο ή τρία κοκτέιλ πάρτι και είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μερικούς χορούς για να περάσουμε τα Σαββατοκύριακα στην εξοχή», είχε αποκαλύψει.

«Ήταν η καλύτερη διασκέδαση, και είχα την καλύτερη και πιο διασκεδαστική σύντροφο που θα μπορούσε να ευχηθεί κανείς. Η Καμίλα ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και παρόλο που δεν ήταν καλλονή, ήταν ελκυστική και σέξι», είχε πει ακόμη.

 

 

Η σχέση τους όμως δεν κράτησε πάνω από έναν χρόνο. «Έμεινα με την Καμίλα όλη εκείνη τη χρονιά. Υποθέτω ότι ήμασταν ερωτευμένοι και μετά με παράτησε. Γιατί; Λοιπόν, η σύντομη απάντηση είναι ότι πήγε να κάνει έναν χορό στο Λονδίνο», είχε αποκαλύψει ακόμη.

Διαβάστε ακόμη: Τι δείχνουν τα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας - Η νέα «αδυνατισμένη» μοναρχία & ο βασιλιάς που ξέρει τι του γίνεται (φωτό)

Η Καμίλα προχώρησε στη ζωή της και παντρεύτηκε το 1973 ενώ πήρε διαζύγιο το 1995, για να ζήσει επιτέλους τον έρωτά της με τον Κάρολο. Όσο για τον Κέβιν Μπερκ, έγινε λογιστής, παντρεύτηκε στα 42 του και χώρισε το 2001, ξαναπαντρεύτηκε και έγινε πρώτη φορά πατέρας στα 58 του, αποκτώντας έναν γιο, τον Μαξ.

Η κηδεία του θα γίνει το Σεπτέμβριο ενώ η οικογένεια του ζήτησε να γίνουν δωρεές στο British Heart Foundation.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ