Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τετράγωνο Αφροδίτης στον Ταύρο - Έντονη μέρα σε συναισθηματικό & ψυχολογικό επίπεδο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Τρίτη είναι μια ιδιαίτερα έντονη μέρα κυρίως σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, με δυο κύριες όψεις να δίνουν τον τόνο. Από τη μια έχουμε το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο. Αισθήματα και χρήματα στο προσκήνιο λοιπόν και η ψυχολογία μας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, ένα τετράγωνο μεταξύ «ευεργετών» πλανητών όπως λέγονται στην παραδοσιακή αστρολογία, δεν έχει τόσο κακή φήμη αλλά οπωσδήποτε μας κάνει πιο ράθυμους και δίνει μια τάση για υπερβολές. Σε αυτό που σίγουρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι στους ενθουσιασμούς με άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά και στις αγορές που κάνουμε βασισμένοι στη διάθεση μας και όχι στο πορτοφόλι μας. Η όψη Αφροδίτης-Δία πάντως δημιουργεί και τάση για λαιμαργία και γευστικές υπερβολές. Τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, επηρεάζονται περισσότερο. Η δεύτερη κύρια όψη και αρκετά πιο «επικίνδυνη» είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη όψη για λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας. Ας είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι σήμερα με οτιδήποτε ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου, που σας καθοδηγεί καλύτερα σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση, για να κάνετε μια βόλτα με φίλους, να χαλαρώσετε βλέποντας κάτι που σας αρέσει, π.χ. μια ταινία στο σινεμά ή και σπίτι και γενικώς να μην ταλαιπωρηθείτε. Δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, σε θέματα συνεργατών, κλπ. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να επηρεάσει κάπως την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας. Ίσως δεχτείτε κάποιου είδους κριτική ή μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε στις κοινές υποχρεώσεις και ευθύνες ειδικά αν υπάρχουν στη μέση παιδιά. Αιτία δυσκολίας ή διαφωνιών μπορεί να είναι ακόμη και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Το βράδυ σαφώς θα είναι πιο ήρεμο και πιο ευχάριστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας σήμερα. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη, ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια σύσκεψη στη δουλειά αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο. Αντιθέτως είναι η κατάλληλη μέρα αν θέλετε να διασκεδάσετε, να κανονίσετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να χαρείτε κι όχι να προβληματιστείτε. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και μπορεί να σας κάνει να «φαίνεστε» στους άλλους πιο πολύ απ’ όσο πιθανώς επιθυμείτε. Αντί να ενδώσετε στην αρνητικότητα, είτε προέρχεται από «ακόλουθους» στα μέσα μαζικής δικτύωσης είτε ακόμη κι από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, κάντε τη δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε και μη δίνετε σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κύρια όψη της ημέρας που δεσπόζει σήμερα για το ζώδιο σας είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν πάρει θέση στον άξονα καριέρας-οικογένειας και δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση σ’ αυτούς τους τομείς. Για κάποιους η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Άλλοι μπορεί εξαιτίας κάποιων συνθηκών να προβληματίζεστε για το πώς θα δουλεύετε, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια σταθερότερη δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία. Από την άλλη κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, η δεύτερη σημαντική όψη της ημέρας, μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας. Ίσως βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δικές σας ανασφάλειες, μπορεί να ανατρέχετε σε παρελθοντικές πράξεις και παραλείψεις ή ακόμη μπορεί να σας πιάνει άγχος. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο υπεραναλυτικοί σε όλα, ειδικά σε ό,τι αφορά το παρελθόν καθώς είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Τώρα αν έχετε εντοπίσει λάθος συμπεριφορές από την πλευρά σας αυτό είναι κάτι για να το δουλέψετε για το τώρα και το μέλλον.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ