Λαγονήσι: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που ανασύρουν τον 48χρονο από τη θάλασσα - Βούτηξε να σώσει το παιδί του και πέθανε

Νεκρός ο 48χρονος που βούτηξε να σώσει το παιδί του.

Ο 48χρονος άντρας που βούτηξε στη θάλασσα να σώσει τον 8χρονο γιο του, κατέληξε χθες το απόγευμα. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Νέο βίντεο από την κάμερα ενός φουσκωτού που έπλεε κοντά στο σημείο, δείχνει τη στιγμή που οι διασώστες των ανασύρουν από τη θάλασσα.

Οι άνδρες που επέβαιναν στο φουσκωτό περνούσαν τυχαία από εκεί όταν είδαν το περιστατικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 48χρονος δεν γνώριζε κολύμπι, αλλά βούτηξε με αυτοθυσία για να καταφέρει να πιάσει τον γιο του που τον είχαν παρασύρει τα κύματα. Οι λουόμενοι που είδαν με τα μάτια τους τι γινόταν, κάλεσαν αμέσως για βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.

Τόσο οι επιβάτες του σκάφους όσο και οι 2 ναυαγοσώστες από τη διπλανή παραλία έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο. Προσπαθούσαν για μισή ώρα αλλά μάταια. 

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Λαγονήσι: 48χρονος πατέρας πνίγηκε για να σώσει το γιο του - Ο 8χρονος είχε παρασυρθεί με θαλάσσιο στρώμα από τους ανέμους (βίντεο)

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ