Νικητής Eurovision: Ο Ολλανδός τραγουδιστής παντρεύτηκε το σύντροφό του στη Σουηδία - Είμαι bisexual, ευτυχής τώρα με τον Jordan

Ο γνωστός τραγουδιστής, που στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε τελετή στη Σουηδία

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, ο Ολλανδός τραγουδιστής Ντάνκαν Λόρενς, νικητής της Eurovision του 2019 με το τραγούδι «Arcade», ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Τζόρνταν Γκάρφιλντ. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο γραφικά κάστρα της Στοκχόλμης, με τον ίδιο να έχει επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν τη Σουηδία για να εμφανιστεί στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ "Allsång på Skansen".

Το ζευγάρι είχε γίνει γνωστό πως έχει αρραβωνιαστεί το Μάιο του 2020. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν εκείνο το ίδιο έτος, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από επαγγελματική συνεργασία και στη συνέχεια εξελίχτηκε σε συντροφική.

Facebook

Ο Λόρενς έγινε γνωστός, με τη νίκη του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το 2019, όπου και επικράτησε με 231 βαθμούς από τις επιτροπές και 261 από το televoting. Το τραγούδι του "Arcade" έγινε στη συνέχεια hit, παραμένοντας στην κορυφή της διάσημης πλατφόρμας Spotify μέχρι και σήμερα, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams, ενώ αντίστοιχα έχει περισσότερα από 100 εκατομμύρια views στο YouTube!

Ο Λόρενς γεννήθηκε στο Spijkenisse, αλλά μεγάλωσε στο Hellevoetsluis της Ολλανδίας. Εκεί ξεκίνησε να γράφει τα τραγούδια του ως έφηβος, ως μία διέξοδος στο μπούλινγκ που δεχόταν από τα άλλα παιδιά. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στο Rock Academy του Tilburg, παίζοντας σε πολλές μουσικές μπάντες μεταξύ άλλων και σε αυτή πιυ δημιούργησε ο ίδιος (The Slick and Suited).

Σχετικά με την αμφιφυλοφιλία του, ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά το 2016, ενώ λίγο πριν τον τελικό της Eurovision του 2019 είχε δηλώσει:

«Αυτή η ευκαιρία σημαίνει ότι μπορώ να δείξω τον εαυτό μου, ως καλλιτέχνη, αλλά επίσης ως άνθρωπο. Υποστηρίζω πράγματα. Είμαι περισσότερα από ότι απλά ένας καλλιτέχνης. Είμαι άνθρωπος, είμαι ένας ζωντανός οργανισμός, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός. Υποστηρίζω πράγματα και είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να δείξω το ποιος είμαι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ