Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το νέο του τηλεοπτικό βήμα - «Ο Τριαντάφυλλος μου έφερε γούρι, τον συνάντησα πριν υπογράψω για τη νέα εκπομπή» (βίντεο)

Live από τη Σίφνο!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από τη Σίφνο όπου παραθερίζει στο «Καλοκαίρι #Yes» με την Ιλάειρα Ζήση να εκτελεί χρέη καμεραμάν.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα σε πρωινή εκπομπή κυπριακού καναλιού, αν έχει άγχος , ενώ όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος του έφερε γούρι διότι πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο έκανε δοκιμαστικό με θέμα που είχε σχολιάσει ο τραγουδιστής και τα πήγε καλά.

 

 

Ο Μαυρίκιος αποκάλυψε ότι με τη σύζυγό του βρίσκονται στο νησί των Κυκλάδων για να προσκυνήσουν τις Παναγίες του νησιού με την ελπίδα να φύγουν… τρεις από εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Ιλάειρα Ζήση: "Λύγισε" on air όταν αναφέρθηκε στο παιδάκι που έχασαν - «Η γιατρός μας ζήτησε να μη μιλάμε για λίγο & μετά μας εξήγησε» (βίντεο)

Τότε ο Τριαντάφυλλος του έδωσε μία επική συμβουλή για την επίτευξη εγκυμοσύνης: να επισκεφτούν την Παναγιά Τσαμπίκα στην πατρίδα του τη Ρόδο, να ανέβουν 500 σκαλιά και να πιουν λαδάκι από την εκκλησία…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ