Η Ρούλα Ρέβη τολμά! Φωτογράφισε τον Αποστόλη-Άδωνι Τότσικα γυμνό -Ασπρόαυρα σοφιστικέ πορτραίτα

Ολόγυμνος ποζάρει στον φακό ο Αποστόλης Τότσικας!

Μια φωτογράφιση "φωτιά" πραγματοποίησε η διάσημη Ελληνίδα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα. Η Ρούλα Ρέβη απαθανάτησε τον Έλληνα ηθοποιό και καρδιοκατακτητή, Αποστόλη Τότσικα, τελείως γυμνό, να ξεπροβάλλει καθιστός μέσα από τη θάλασσα. Τις επίμαχες φωτογραφίες μοιράστηκε με τους θαυμαστές τους ο ίδιος ο Αποστόλης Τότσικας, κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.

Ο ηθοποιός "κολάζει" με το καλλίγραμμο κορμί του, αποδεικνύοντας ότι παραμένει το ίδιο όμορφος και στα 40 του χρόνια. Πρόκειται για μια καλαίσθητη φωτογράφιση σε ασπόμαυρους και μπλε τόνους, η οποία εστιάζει στο γυμμνασμένο σώμα του Αποστόλη Τότσικα. Ο ηθοποιός είναι γυρισμένος πλάτη στην κάμερα και διακρίνεται και το τατουάζ που έχει λίγο κάτω από τον αυχένα του.

Instagram @apostolis_totsikas_official

Instagram @apostolis_totsikas_official

Διαβάστε επίσης: Αποστόλης Τότσικας: Μέσα από το φακό της γυναίκας του, Ρούλας Ρέβη - Φοράει μόνο το μαγιό του & κάνει βουτιές (φωτό)

Οι ακόλουθοι του ηθοποιού ενθουσιάστηκαν με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, επισημαίνοντας ότι παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Ο ίδιος στη δημοσίεσευση σχολίασε ότι πρόκειται για την καθιερωμένη καλοκαιρινή φωτογράφιση, η οποία αποτελεί κομμάτι της ζωής ενός ηθοποιού.

Με τη σειρά της η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τα backstage, στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει τον Αποστόλη Τότσικα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ