Ιρίνα Σάικ: Με τον πρώην άντρα της Ζιζέλ, Τομ Μπράντι, σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται να έχει προκύψει στο Χόλιγουντ. Πρόκειται για τον Τομ Μπράντι και το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ. Οι δυο τους φέρονται να «κλείστηκαν» μέσα στο ξενοδοχείο Twenty Two στο Λονδίνο για δύο ημέρες, γεγονός που δείχνει ότι έχει φουντώσει ο έρωτάς τους.

Ο πρώην 46χρονος πρωταθλητής του NFL και η 37χρονη Ρωσίδα καλλονή εθεάθησαν στην ίδια πολυτελή τοποθεσία από Κυριακή έως Τρίτη. Αν και δεν μπήκαν μαζί στο ξενοδοχείο στο Λονδίνο, η άφιξή τους έγινε με μόνο πέντε λεπτά διαφορά.

Ο Μπράντι φωτογραφήθηκε φεύγοντας από το ξενοδοχείο φορώντας μια μαύρη κουκούλα, ένα τζιν, αθλητικά παπούτσια Nike και κρατώντας μια τσάντα με στάμπα παραλλαγής. 

Από την άλλη πλευρά η Ιρίνα Σάικ φορούσε ριγέ πουκάμισο, σορτς, μπότες μέχρι το γόνατο, καμπαρντίνα και γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, ήταν το ίδιο outfit που φορούσε και το προηγούμενο βράδυ. Τη στιγμή που την απαθανάτισε ο φακός, μιλούσε στο τηλέφωνο και φαινόταν να περιμένει κάποιον.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις φήμες. Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά τον Ιούλιο μέσα στο αμάξι στο Λος Άντζελες.

Ο πρώην επαγγελματίας παίκτης του NFL είναι εργένης από τότε που πήρε διαζύγιο με τη Ζιζέλ Μπούτχεν τον Οκτώβριο του 2022.

Διαβάστε επίσης: Ο πρώην της Ζιζέλ, Tom Brady με την Ιρίνα Σάικ: Το νέο ζευγάρι ζει ένα φλογερό ξεκίνημα όπως λένε τα ... ντοκουμέντα των παπαράτσι (φωτό - βίντεο)

Η αρνάτηση με την κόρη του για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl μίλησε για τις «απίστευτες ευλογίες» της ζωής του σε μια μακροσκελή λεζάντα στο Instagram.

«Τι απίστευτο ταξίδι στην πιο εκπληκτική ήπειρο… την Αφρική», έγραψε στη λεζάντα μαζί με ένα καρουζέλ με φωτογραφίες διακοπών με τον γιο του Τζακ και την κόρη του Βίβιαν. «Ήταν άλλη μια ειδική υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για τις σχέσεις και τις αναμνήσεις.

«Έχω βιώσει αρκετά τα πρώτα 45 χρόνια που ζω και αυτό που έχω αγαπήσει περισσότερο είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω μοιραστεί τα περισσότερα γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή μου. Τα παιδιά μου, η οικογένειά μου, οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου και όλοι εσείς έχετε προσθέσει τόσα πολλά σε αυτή την απίστευτη/περιπετειώδη ζωή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ