Adele: Ξέσπασε σε δάκρυα πάνω στη σκηνή - Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού για ζευγάρι θαυμαστών της

Βούρκωσε η Adele με την εγκυμοσύνη της θαυμάστριάς της.

Μια συγκινητική στιγμή σημειώθηκε σε συναυλία της Adele στο Λας Βέγκας, όταν η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε το φύλο το μωρού που περιμένει ένα ζευγάρι θαυμαστών της. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Κρις Ντέαρ και η σύζυγός του, Σαντέλ Λορντ βρέθηκαν στο Colosseum at Caesars Palace, γινόταν η συναυλία και ζήτησαν μια χάρη από την τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο κοινό με μία πινακίδα που έγραφε: "Adele, θα μας αποκαλύψεις το φύλο του μωρού". Η ποπ σταρ εντόπισε την πινακίδα και δεν δίστασε στιγμή να ανεβάσει το ζευγάρι πάνω στη σκηνή, για να πραγματοποιήσει την ευχή τους.

Όπως ανέφερε η θαυμάστριά της, εκείνη και ο σύζυγός της είχαν ήδη τα αποτελέσματα του φύλου του μωρού από τη 12η εβδομάδα, όμως περίμεναν μέχρι την 18η, προκειμένου να βρεθούν στη συναυλία της Adele και να κάνει εκείνη τα αποκαλυπτήρια για αυτούς.

 

 

Βίντεο που κυκλοφόρησε από το όμορφο αυτό γεγονός, δείχνει την Adele να ρωτάει τους φαν τα ονόματά τους. Στη συνέχεια τους εξήγησε ότι είναι η πρώτη φορά που της ζητάνε κάτι τέτοιο. "Δεν το έχω ξανακάνει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα το κάνετε αυτό για εμάς. Το ξέρουμε από τις 12 εβδομάδες και περιμέναμε αυτή τη στιγμή" της είπε η μέλλουσα μητέρα.

Η Adele πήρε, λοιπόν, τον φάκελο και όταν τους ανακοίνωσε πως είναι αγόρι, άρχισε να κλαίει και να πανηγυρίζει μαζί τους. Η τραγουδίστρια αγκάλιασε τρυφερά το ζευγάρι, ενώ το κοινό άρχισε να τους επευφημεί.

Διαβάστε επίσης: Η Αντελ πήρε το όπλο της: Θα σκοτώσω όποιον πετάξει κάτι στη σκηνή - Η αντίδραση της τραγουδίστριας (βίντεο)

 

 

Η Adele τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο αν μείνει η ίδια έγκυος

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, συγκινήθηκε τόσο από αυτήν τη στιγμή που θα μείνει αξέχαστη στο ζευγάρι, που θέλησε να συμβεί και σε εκείνη κάτι ανάλογο. "Είναι υπέροχο, είμαι τόσο χαρούμενη για σας" είπε, ενώ το ζευγάρι αντάλλασσε ένα φίλι. "Αν και όταν μείνω έγκυος, θα κάνετε εσείς την αποκάλυψη του φύλου;" τους ρώτησε, ενώ εκείνοι την ευχαρίστησαν για αυτή την μεγάλη τιμή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ