Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ντυμένος Κεν είδε την ταινία της Barbie με την αδερφή του

Ο διάσημος επιχειρηματίας παρακολούθησε και αυτός την ταινία της χρονιάς!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram, ότι παρασύρθηκε και εκείνος από τη μεγαλύτερη τάση του σήμερα και πήγε να παρακολουθήσει την ταινία της Barbie. Την ταινία, που σπάσει όλα τα εμπορικά ρεκόρ, παρακολούθησε ο Ρίτσαρντ Μπράνσον μαζί με την αδερφή του. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς αποφάσισαν να ντυθούν θεματικά!

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε ότι έχει ντυθεί Κεν και η αδερφή του Barbie. Ο ίδιος επέλεξε μια αθλητική εμφάνιση του Κεν, βγαλμένη από τη δεκαετία του '80, σε γαλάζια απόχρωση. Ο Μπράνσον ποζάρει φορώντας ένα αθλητικό σορτσάκι και ένα ταιριαστό φανελάκι, ενώ στα μαλλιά του που έβαψε ξανθά, φοράει μια γαλάζια κορδέλα. Στο στήθος του αλλά και στην κορδέλα βλέπουμε να γράφει Κεν.

Από την άλλη πλευρά, η αδερφή του ποζάρει στον φακό με ένα ροζ σύνολο ως Barbie. Μακρύ, αεράτο, φλοράλ φόρεμα μαζί με ροζ πούπουλα στον λαιμό και ροζ εντυπωσιακά γυαλιά σε σχήμα καρδιάς, συνθέτουν το ιδανικό συνολάκι για την πολυσυζητημένη ταινία.

Τη δημοσίευση συνόδευσε με μια λεζάντα, στην οποία λέει ότι, παρόλο που πίστευε ότι εκείνος και η αδερφή του είχαν ξεπεράσει τη Barbie, είδαν την ταινία.

Διαβάστε επίσης: https://www.eirinika.gr/article/255798/ritsarnt-mpranson-se-mia-ekrixi-agapis-gia-ti-gynaika-toy-eimaste-48-hronia-mazi

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, είναι Βρετανός επιχειρηματίας και ιδρυτής του ομιλου Virgin, τον οποίο σύστησε το 1970. Σήμερα ελέγχει περισσότερες από 400 εταιρείες σε διάφορους τομείς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τον Μάρτιο του 2000 χρίστηκε ιππότης στα Ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ για «υπηρεσίες στην επιχειρηματικότητα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ