Στη Μύκονο η Nicole Scherzinger - Με κορμί θανατηφόρο και λευκό μπικίνι ποζάρει με φόντο το Αιγαίο (φώτο)

Στη Μύκονο για διακοπές η 45χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός!

Η Νικόλ Σέρζινγκερ απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές από το ταξίδι της στα social media. Με αναρτήσεις στο Instagram, δίνει μια γεύση από τις όμορφες στιγμές που περνάει στο αγαπημένο νησί της, επικοινωνώντας με τους φίλους και τους θαυμαστές της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο συγκρότητημα "The pussycat dolls", αποτυπώνουν το πανέμορφο τοπίο της Μυκόνου, με τη θάλασσα και την πισίνα να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Με χιουμοριστικές γκριμάτσες στον φακό, δείχνει το χαλαρό και ανεβαστικό κλίμα που απολαμβάνει κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο ελληνικό νησί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Δείτε τον πραγματικό μου εαυτό στις δύο τελευταίες διαφάνειες. Πραγματικά χαζό κορίτσι», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μας κάνει να δώσουμε σημασία στην παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού της, που αποκαλύπτει μέσα από τις φωτογραφίες.

Instagram @nicolescherzinger

Instagram @nicolescherzinger

 

 

Διαβάστε επίσης: Διάσημοι στη Μύκονο: Η Nicole Scherzinger παρέα με τη Μαρίνα Βερνίκου – Ο Αρσέν Βενγκέρ και ο φρεσκοπαντρεμένος Dolph Lundgren (φωτό)

Η ενεργή παρουσία της στα social media αποδεικνύει την επιθυμία της να διατηρεί τη σύνδεσή της με το κοινό της και να μοιράζεται τις στιγμές χαράς και χαλάρωσης που ζει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Instagram @nicolescherzinger

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ