Καίτη Γαρμπή: Αμακιγιάριστη και μόλις έχει βγει από το μπάνιο κλέβει τις εντυπώσεις - Ποζάρει στο κρεβάτι η 62χρονη τραγουδίστρια

Κούκλα η Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μονεμβασιά, όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει μια συναυλία μαζί με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά. Η συναυλία αυτή αποτελεί μέρος της καλοκαιρινής περιοδείας της Καίτης Γαρμπή, με τίτλο "Φωτιά & Νερό". Το όνομα της περιοδείας είναι εμπνευσμένο από ένα στίχο του πρόσφατου τραγουδιού της "Ασφαλώς και μπορώ".

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται να χαλαρώνει στο κρεβάτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μια χρυσαφένια πετσέτα στα μαλλιά της, η οποία δένει χρωματικά με το σεντόνι που την καλύπτει. Η φωτογραφία αυτή έλαβε θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι επισήμαναν τη φυσική ομορφιά της.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με μια χιουμοριστική ατάκα: Εεειιιιι Διονύσης Σχοινάς! Τα εν οίκω μην εν δήμω! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)».

Η συναυλία της Καίτης Γαρμπή με τον γιο της αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φίλους της μουσικής και να προσφέρει στιγμές ψυχαγωγίας και ανατρεπτικής μουσικής ερμηνείας.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Σχοινάς: «Θα είμαι με τη μητέρα μου πάνω στη σκηνή» - Ακούστε το νέο του τραγούδι (βίντεο)

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία συμμετείχε την τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε, στο J2US, ως μέλος της κριτικής επιτροπής, βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως μαρτυρούν και οι δημοσιεύσεις της στο Instagram, πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη περιοδεία με πλήθος κόσμου να καταφτάνει πάντα στις συναυλίες της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ