Κηδεία Μιχάλη Κατσουρή: "Όχι στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο Ελπίδα" - Η ανακοίνωση της οικογένειας (βίντεο)

Η επιθυμία της ....

Σήμερα (11/8) το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή στην Ελευσίνα.

Για μια ακόμη φορά, η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή έκανε έκκληση στον κόσμο να μην καταθέσει στεφάνια αλλά αντ'αυτού να δώσει χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα».

Αυτό τόνισε και το πρωί της Παρασκευής (11/08) ανήμερα της κηδείας του 29χρονου ο θείος του, Σταύρος Ψυμουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας

Παράλληλα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη».

Διαβάστε ακόμη: Θάνατος Μιχάλη Κατσουρή: Ένα και μοναδικό τραύμα από μαχαίρι στον πήχη έφερε ακατάσχετη αιμορραγία & το τέλος του άτυχου 29χρονου (βίντεο)

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φτώχιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140152015200200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110080000000804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009)(επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ