Ο Οδυσσέας Σταμούλης & ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής του, η πατρότητα - «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν» (βίντεο)

Η περιγραφή του δημάρχου Φούρνων

Τραγικές στιγμές περνάει ο ηθοποιός, Οδυσσέας Σταμούλης ο οποίος "έχασε" το γιο του από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μιλήσει πριν από μερικά χρόνια για τον γιο του, λέγοντας πως μπροστά σε εκείνον, όλα τ’ άλλα ήταν «μικρά»!

Ήταν το 2021 όταν σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε αναφερθεί στην πατρότητα.

Ήταν, άλλωστε, ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής του.

Διαβάστε ακόμη: Αδιανόητη τραγωδία για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη - Ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στην Ικαρία όταν μπλέχτηκε σε δίχτυα μέσα στη θάλασσα (βίντεο)

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι.

Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε πει.

Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε νεκρό περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (10.08.2023) από πολίτη. Η μητέρα του τον αναζητούσε από τις 18:30 και άμεσα ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το λιμενικό.

Όταν το παιδί ανασύρθηκε, γιατρός που έσπευσε στο σημείο προσπάθησε να το επαναφέρει. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συγκλονιστική περιγραφή του δημάρχου

Ο κ. Καρύδης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα» επισημαίνει πως:

 

 

«Είναι ασάφειες αυτό που λένε ότι το παιδί ήταν μπλεγμένο πάνω σε δίχτυα. Εμένα η μητέρα του με ενημέρωσε γύρω στις 17:30 ότι ο Χρήστος χάθηκε. Ενημερωθήκαμε όλες οι αρχές, βγήκαμε έξω και ψάχναμε, δυστυχώς δεν το βρήκαμε το παιδί. Αναγκαστήκαμε να πούμε σε μια ομάδα συμπατριωτών να πέσουν στη θάλασσα και να δουν μήπως το παιδί είναι πνιγμένο. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, πάτωσε, βγήκε πάνω, το πήρε ο αέρας γιατί είχε και θαλασσοταραχή. Αν ήταν μπερδεμένο πάνω στη σημαδούρα, η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία, μπορούσε να φωνάξει βοήθεια και θα τον άκουγαν οι συντοπίτες που έκαναν μπάνιο. Δυστυχώς κανένας δεν πήρε το παιδί χαμπάρι. Είναι βαριά η σημερινή μέρα για το νησί. Ακύρωσα τα πάντα στο νησί, ότι έχει να κάνει με πολιτιστικές εκδηλώσεις», είπε ο κ. Καρύδης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ