Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πρώτη φορά σεξ με νέο σύντροφο; 8 συμβουλές για να μην είναι άβολο!

Μην το σκέφτεστε πολύ ...

Η αλήθεια είναι πως πάντα η πρώτη φορά που κάνουμε σεξ με νέο σύντροφο είναι αγχωτική!

Υπάρχουν αυτά τα αμήχανα σημεία που δεν ξέρουμε ακόμη πως να τα αντιμετωπίσουμε.

Ακόμη μαθαίνουμε ο ένας οτν άλλον και η άνεση είναι περιορισμένη.

Ωστόσο, αυτά μπορούν να γίνουν λίγότερο αγχωτικά με κάποια tips που βρήκαμε!

Φορέστε άνετα εσώρουχα

Η άνεση πλέον γίνεται προτεραιότητα. Τα καυτά εσώρουχα είναι πάντα καλοδεχούμενα, αλλά η πιο άνετη εκδοχή τους που σας κάνει να νιώθετε ο εαυτός σας μπορεί να σας χαρίσει επίσης αυτοπεποίθηση.

Κάντε γιόγκα

Η σωματική άσκηση έχει διπλό όφελος. Σας βοηθά να αποβάλετε το άγχος σας και να χαλαρώσετε. Αν μάλιστα κάνετε γιόγκα, μπορείτε να βελτιώσετε την ευλυγισία σας και να αποκτήσετε περισσότερη αντοχή για την οποία θα ευγνωμονείτε όταν σας προκύπτουν φλογερές βραδιές με ποικιλία και διάρκεια. Μπορεί να υπάρξουν πραγματικά άβολες στιγμές που καταλήγουν να γίνονται αστείες. 


freepik

Μη βιάζεστε

Τα προκαταρκτικά είναι πάντοτε απαραίτητα, όσα χρόνια και να είστε με το σύντροφό σας. Στην αρχή όμως, τότε που ακόμα δε γνωρίζετε τις προτιμήσεις του άλλου προσώπου, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στα προκαταρκτικά πριν περάσετε στο κυρίως μέρος.

Μην ξεχνάτε το προφυλακτικό

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έχετε πάντα προφυλακτικά μαζί σας. Μην το βλέπετε σαν υποχρέωση του συντρόφου σας. Δεν πρέπει να παίζετε με το θέμα της προφύλαξης, σκεπτόμενες ότι δεν πρόκειται να σας συμβεί κάτι κακό.

Μην έχετε προσδοκίες

Όταν ξεκινάτε μια σχέση και καταλήγετε να έχετε πολλές μη ρεαλιστικές προσδοκίες, στο τέλος απογοητεύεστε. Κανείς δεν είναι τέλειος, μπορεί να προκύψουν και αμήχανες στιγμές και στο τέλος όλο αυτό μπορεί και να μην πετύχει.

Να λέτε τι θέλετε

Τις πρώτες φορές που κάνετε σεξ με έναν καινούργιο σύντροφο, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν ντροπές και αμήχανες στιγμές με εσάς να περιμένετε να μαντέψει τι είναι αυτό που σας αρέσει. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όμως, αν δε μιλήσετε ανοιχτά ή δεν τον καθοδηγήσετε. Όταν υπάρχει χημεία και αμοιβαία διάθεση, όλα πηγαίνουν καλά.

Γελάστε

Μπορεί να υπάρξουν πραγματικά άβολες στιγμές που καταλήγουν να γίνονται αστείες. Αντί να κάνετε ότι δε συνέβη τίποτα, γελάστε. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας να αποκτήσετε λίγη περισσότερη οικειότητα.

Μη σκέφτεστε τον οργασμό με άγχος

Σίγουρα ο οργασμός είναι ο προορισμός και το ζητούμενο και καλό είναι να φτάνετε πάντα σε αυτόν. Αν όμως ξεκινάτε την ερωτική πράξη με το άγχος του οργασμού είναι σαν να αποχαιρετάτε τον οργασμό σας οριστικά.

Αντί να απολαύσετε αυτό που σας συμβαίνει, εστιάζετε σε κάτι που μπορεί να μη σας συμβεί. Όμως και ο σύντροφός σας, αν αγχωθεί πολύ ή καταλάβει το δικό σας άγχος, μπορεί να μη φτάσει ούτε εκείνος σε οργασμό.

Πηγή: yo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ