Βίκυ Χατζηβασιλείου: Στα λευκά ως άλλη "Ελληνίδα θεά" με φόντο το Αιγαίο - Διακοπές στη Σχοινούσα με στυλ και κομψότητα

Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται στο ήρεμο αλλά πανέμορφο νησί του Αιγαίου!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε έναν εναλλακτικό αλλά πανέμορφο προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Σχοινούσα. Το μικρό κυκλαδίτικο νησί που βρίσκεται στο σύμπλεγμα τον Μικρών Κυκλάδων, βρίσκεται πολύ κοντά στη Νάξο και προσφέρει στον επισκέπτη ηρεμία και χαλάρωση.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να είχε ανάγκη φέτος το καλοκαίρι από λίγες στιγμές γαλήνης στη μαγευτική Σχοινούσα, μακριά από την πολυκοσμία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Στη φωτογραφία, που ανέβασε η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ξέγνοιαστη με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 

 

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στη Σχοινούσα τη βλέπουμε να κάθεται χαμογελαστή μπροστά από ένα ανοιχτό παράθυρο με θέα το λιμάνι. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει ένα λαμπερό κίτρινο τοπάκι και μια μακριά παντελόνα σε αποχρώσεις του καφέ και του κίτρινου. Το look της ολοκληρώνει με σανδάλια σε γήινους τόνους.

Instagram @vikyhatzivasiliou

Instagram @vikyhatzivasiliou

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο χώρος μας είναι τοξικός – Δεν σου συγχωρούν ότι έκανες επιτυχία χωρίς να κοιμηθείς με αφεντικά» (βίντεο)

Η παρουσιάστρια γεμίζει τις μπαταρίες της λίγο πριν ξεκινήσει το φθινόπωρο και μαζί και οι υποχρεώσεις!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ