Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τετράγωνο Αφροδίτης στον Λέοντα - Προσοχή στα απρόσμενα νέα & καταστάσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Ουρανό στον Ταύρο το οποίο επιτείνεται ακόμη περισσότερο λόγω της ενεργοποίησης του από τη Σελήνη, που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις απογευματινές ώρες.  Η Αφροδίτη, κυβερνά τις σχέσεις και τα οικονομικά και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό, μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν σήμερα κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας. Όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς η Αφροδίτη συν τοις άλλοις είναι ανάδρομη. Από την άλλη τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στο να είμαστε ανυπόμονοι ή να κάνουμε και περίεργες σκέψεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας. Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 13:38 ως τις 16:05 που θα περάσει στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Κάπως ασταθής είναι η συμπεριφορά σας σήμερα αγαπητοί Κριοί, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό. Θα έχετε την τάση να κάνετε αυτό που σας προκύπτει σαν σκέψη χωρίς να υπολογίζετε πολύ, τόσο τους άλλους όσο και τις συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό συμπεριλαμβάνει από το να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που δεν σας χρειάζεται, να ακυρώσετε σχέδια που είχατε με κάποιο φίλο τελευταία στιγμή, μέχρι και το να πάρετε τηλέφωνο στη δουλειά και να το «παίξετε» λίγο άρρωστοι προκειμένου να απολαύσετε τη μέρα σας όπως θέλετε! Αν είστε γεννημένοι  αρχές τρίτου δεκαημέρου, τα απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και στα ερωτικά σας είτε με νέες γνωριμίες είτε όμως και στα επαγγελματικά με μια νέα πρόταση. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και σε φάση κενής πορείας από τις 13:38 μέχρι το απόγευμα οπότε καλό είναι να μην προχωράτε σε νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 16:05. Για όλα όσα θέλατε να μάθετε για το ανατρεπτικό τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι στις αρχές τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζεστε περισσότερο από τη σημερινή κυρίαρχη όψη της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό γι’ αυτό και πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέση με τους υπόλοιπους Ταύρους σε θέματα σχέσεων και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Κάτι απρόοπτο μπορεί να προκύψει που να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Ούτως ή άλλως είναι μια πιεστική μέρα για σας μέχρι τις απογευματινές ώρες. Προσέξτε αρκετά και στη σχέση με το σύντροφο σας. Πολλές φορές η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν να συμπεριφερόμαστε με κατανόηση και γλυκύτητα ακόμη και σε αυτούς που αγαπάμε. Ακόμη αποφύγετε ακραίες μεταβολές στην εμφάνιση σας ή και στο χώρο του σπιτιού. Θα σας στοιχίσουν περισσότερο απ’ ότι θα σας ικανοποιήσουν τελικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ενεργοποιώντας το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και μετά θα περάσει σε φάση κενής πορείας μέχρι το απόγευμα, οπότε καλό είναι να μην προχωράτε σε νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 16:05. Για όλα όσα θέλατε να μάθετε για το ανατρεπτικό τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν κυρίως των ερωτικών σας κι αυτό να σας ταράξει λίγο ψυχολογικά. Θα μπορούσε να υπάρχει μια ξαφνική συνάντηση με έναν – μία  πρώην, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που να δημιουργήσει αναστάτωση στη μέρα σας. Από την άλλη στα θετικά  θα μπορούσε να προκύψει κάτι ξαφνικό και κεραυνοβόλο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.  Γι’ αυτό σήμερα ετοιμαστείτε για όλα τα σενάρια! Εκτός από αυτά, η όψη αυτή είναι βοηθητική αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε με μια ιδέα ή να κάνετε κάτι διαφορετικό στο καθημερινό πρόγραμμα σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο αλλά κάποιες ώρες σε φάση κενής πορείας από τις 13:38 μέχρι το απόγευμα οπότε καλό είναι να μην προχωράτε σε νέα ξεκινήματα ή σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 16:05. Για όλα όσα θέλατε να μάθετε για το ανατρεπτικό τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ