Μέγκαν Φοξ: Ποιήτρια η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ - "Τα όμορφα αγόρια είναι δηλητηριώδη", ο τίτλος του βιβλίου της

Η Μέγκαν Φοξ το γύρισε στην ποίηση και κυκλοφορέι βιβλίο!

Η Μέγκαν Φοξ η οποία έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της σε ταινίες όπως το "Jennifer's Body", είναι έτοιμη να κάνει το λογοτεχνικό της ντεμπούτο με την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου της, "Pretty Boys Are Poisonous", που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερα από 70 ποιήματα, τα οποία έχει γράψει η ίδια.

Η ποίησή της θα χαρακτηρίζεται από τον οδυνηρό και ζοφερό τόνο της, καθώς η συλλογή θα μιλάει για τις προσωπικές προκλήσεις της στη ζωή. Μέσα στους στίχους της, αντιμετωπίζει το τίμημα της σιωπής και το συναισθηματικό βάρος που φέρνει η προστασία των ανδρικών μυστικών.

Τι είπε η Μέγκαν Φοξ για την απόφαση της να γράψει ποιήματα

Στη δήλωσή της, η 37χρονη ηθοποιός εξέφρασε αναλυτικά ότι τα ποιήματα αυτά ήταν μια προσπάθεια να «διώξει την πάθηση» που είχε επικρατήσει λόγω της σιωπής της, τονίζοντας ότι μέσα σε αυτές τις σελίδες περικλείεται η νέα της απελευθέρωση. Η Μέγκαν Φοξ φιλοδοξεί να παρακινήσει τους άλλους να προβούν στη δική τους χειραφέτηση.

Ο εκδότης Simon & Schuster προβλέπει το "Pretty Boys Are Poisonous" ως ένα "συναρπαστικό ντεμπούτο" από μια από τις πιο αναγνωρίσιμες σελέμπριτι της εποχής μας. Το βιβλίο αναμένεται να συμπυκνώσει το χιούμορ και τα συναισθήματα της Μέγκαν Φοξ, παρέχοντας στους αναγνώστες ένα παράθυρο στην προσωπική της οδύσσεια και εμπειρίες.

Instagram @meganfox

Η απόφαση της Μέγκαν Φοξ να μοιραστεί την ποίησή της ήρθε ως επακόλουθο της πρόσφατης απόφασής της να είναι πιο αυθεντική και ειλικρινής γύρω από τη ζωή της, αλλά και τη δουλειά της. Η ηθοποιός ήταν ειλικρινής σχετικά με τα εμπόδια που έχει συναντήσει στη βιομηχανία του θεάματος, όπως ο σεξισμός. Η επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου της προσθέτει άλλο ένα στρώμα στην αφήγησή της για ανθεκτικότητα και την αυτο-ανακάλυψη.

Καθώς οι θαυμαστές της, αλλά και οι λάτρεις της ποίησης περιμένουν την κυκλοφορία του "Pretty Boys Are Poisonous", η Μέγκαν Φοξ υπόσχεται να προσφέρει μια αφιλτράριστη και οικεία ματιά στις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ