Συγκλονίζει η θεία του 29χρονου: Πήγε ψηλά σαν αετός - Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας; (βίντεο)

Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, είπε η θεία και νονά του δολοφονημένου Μιχάλη από τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεπ

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 29χρονος Μιχάλης, μετά τη δολοφονική επίθεση από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκανς, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Διαβάστε ακόμα: Μαρτυρικός, αργός, βασανιστικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη: Έκοψαν την βραχιόνιο αρτηρία - Δεν άντεξε η μητέρα του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι του 29χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό του. Για την τραγική απώλεια του 29χρονου Μιχάλη μίλησε η θεία του.

«Με πήραν οι αδερφές μου. Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, το ξεκοίλιασαν. Αεκτζής ο Μιχάλης μου, τον στρίμωξαν κάπου και τον έφαγαν. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Η μαμά του έπαθε έμφραγμα. Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;» είπε η ίδια συντετριμμένη.

Διαβάστε ακόμα: Η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ξύπνησε μνήμες στους γονείς του Άλκη Καμπανού: «Άλλο ένα νέο παιδί χάθηκε στο βωμό της ηλιθιότητας» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν τα βίντεο από τη φονική επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια - Δείτε πως έδρασαν, προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ