«Αμετανόητος ο 52χρονος προσπάθησε να πετάξει την αστυνομικό από το μπαλκόνι» - Την έσερνε από τα μαλλιά, τι λέει ο συνήγορος της γυναίκας (βίντεο)

Οι καταγγελίες που έκανε ο δικηγορός της γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

«Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους» προσέθεσε και κατέληξε: «Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας».

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 53χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε την αστυνομικό σύζυγό του στέλνοντάς την στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα από την περασμένη Πέμπτη που συνέβη το άγριο περιστατικό.

Στην απολογία του ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δήλωσε μετανιωμένος στην ανακρίτρια τονίζοντας: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

Διαβάστε ακόμα: Η αστυνομικός στη μάνα της: «Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω» - Τι τραβούσε 15 χρόνια - Πως την έσωσε η γειτόνισσα (βίντεο)

Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της 44χρονης αστυνομικού, του θύματος της υπόθεσης, κ. Διαμαντής Μπασαράς ο οποίος μεταξύ άλλων ανάφερε πως μέσα σε όλη την κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό, κατά την κατάθεση της εντολέας του, ο κατηγορούμενος «προσπάθησε να την σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι».

Επιπρόσθετα σημείωσε πως: «Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους».

Διαβάστε ακόμα: Λάρισα - Ξυλοδαρμός αστυνομικού: Τη χτυπούσε αλύπητα επειδή ζήτησε οριστικό χωρισμό - Η παθολογική ζήλεια - Θα τη σκότωνε είπε ο αδερφός της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ