Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τετράγωνο Ήλιου με Λέοντα - Αυτοπεποίθηση & αισιοδοξία αλλά και ανησυχία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας, να μας κάνει να αντιδρούμε υπερβολικά, να θεωρούμε ως δεδομένα πολλά πράγματα και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας. Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σε ό,τι προκύπτει είναι αυτός που θα διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα και θα έχουμε είτε επιτυχία είτε απώλεια. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη διέλευση είναι να δείξουμε πειθαρχία, μετριοπάθεια και χαμηλούς τόνους. Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε πολλά πράγματα να κάνετε γιατί έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας και στο τέλος θα αφήσετε εκκρεμότητες και μισές δουλειές. Καλύτερα να εστιάσετε σε 1-2 σημαντικά και να τα φέρετε εις πέρας. Επίσης προσέξτε τα οικονομικά και τις αγορές που κάνετε γιατί είπαμε ότι η όψη αυτή μας κάνει υπερβολικούς και εύκολα χάνουμε το μέτρο. Η Σελήνη στον Κριό τις πρωινές ώρες μας κάνει πιο βιαστικούς και μερικές φορές απότομους στη συμπεριφορά μας δημιουργώντας ένα πιο νευρικό κλίμα αλλά στην πορεία θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσής της στον Ταύρο ισορροπώντας την κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας.  Μην βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. Αν κάτι σας αρέσει μπορείτε να του διαθέσετε περισσότερο χρόνο. Ακόμη δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στο πιο ρουτινιάρικο καθήκον από αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε. Έτσι θα το κάνετε πιο ενδιαφέρον και θα το ολοκληρώσετε πιο γρήγορα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μόνο το πρωί καθώς θα περάσει στις 09:24 στο ζώδιο του Ταύρου. Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν όμως προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους στο τέλος θα δυσαρεστήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η πορεία της Σελήνης στον Κριό τις πρωινές ώρες και μάλιστα σε φάση κενής πορείας και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. Μην πιέζεστε λοιπόν περισσότερο απ’ όσο αντέχετε κι επίσης δεν είναι κακό να δυσαρεστήσετε κάποιους αν δεν θέλετε να έχετε πολλά πολλά. Εκμεταλλευτείτε τις ώρες μετά τις 09:24 που η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας είτε στη δουλειά για να είστε παραγωγικοί και να ξεμπερδέψετε με τις εκκρεμότητες που έχετε είτε γενικά για να κάνετε επαφές με τους άλλους. Επίσης αποφύγετε τις υπερβολές στην έκφραση των απόψεων σας και να είστε πεισματάρηδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα για σας είναι η Δευτέρα με πολλά να πείτε και  να πράξετε ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και πολλά απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή λίγη γκρίνια παραπάνω στη δουλειά. Με κάποιο τρόπο θα αποσπούν την προσοχή σας διάφορα πράγματα μες τη μέρα και δεν σας αφήνουν να εστιάσετε σε όλα αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε. Η βιασύνη θα κάνει τα πράγματα χειρότερα όμως.  Σήμερα έχουμε  το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία και είναι πιθανό να δίνετε υποσχέσεις ή να αναλαμβάνετε πράγματα που ο όγκος τους μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία παρακάτω. Ας είστε λοιπόν λίγο πιο φειδωλοί στις υποσχέσεις που δίνετε και σε αυτά που δεσμεύεστε να αναλάβετε κάπως επιπόλαια άσχετα αν η πρόθεσή σας είναι καλή.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ