Lauren Sanchez: Μας δείχνει τα outfits που έβαλε στο πάρτι του αρραβώνα της με τον Jeff Bezos - Glam deux-pièces & luxurious λευκή ρόμπα (φωτό)

Ποιοι βρέθηκαν εκεί;

Ευχάριστα νέα για τη Lauren Sanchez και τον Τζεφ Μπέζος.

Όπως, φαίνεται σύμφωνα με τα ξένα μέσα το ζευγάρι γιόρτασε τον αρραβώνα του με ένα πάρτι στο γιοτ αξίας 500 εκατομμυρίων ευρώ!

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του love birds στις διακοπές τους: Παθιασμένα φιλιά κάνουν το γύρο του κόσμου με το σούπερ γιοτ των 500 εκατ. (βίντεο)

Φυσικά, δεν ήταν μόνο οι δύο τους αλλά είχαν εκλεπτή παρέα.

Η Kris Jenner, η Veronica Smiley Grazer, η Whitney Wolfe Herd, η Sarah Staudinger και η Lydia Kives ήταν μεταξύ των καλεσμένων και φορούσαν όλες μαύρες ρόμπες, ενώ ο Sanchez φορούσε λευκή. Η αδερφή της Έλενα Σάντσεθ δεν εμφανίστηκε σε κάποια φωτογραφία, αλλά το Page Six ανέφερε ότι το σημαντικό αυτό γεγονός έλαβε χώρα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας, επομένως μπορεί να μην ήταν σε θέση να κάνει το ταξίδι.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Lauren μοιράζεται με τους 326 ακολούθους της outfits που φόρεσε στο πάρτι.


instagram @laurensanchez

Αρχικά, μας δείχνει ένα glam deux-pièces με μία mini φούστα και ένα τοπάκι με τιράντες, ενώ σε επόμενη φωτογραφία τη βλέπουμε παρέα με τις καλεσμένες της φορώντας τη λευκή ρόμπα.

Seeing double after the most magical evening. ❤️? Forever grateful, έγραψε στη λεζάντα εννοώντας ότι είναι "διπλή" τώρα μαζί με τον Τζεφ και νιώθει ευγνώμων.

Διαβάστε ακόμη: Λορήν Σάντσες: Ανεβάζει φωτό του αγαπημένου της και κατα σύμπτωση πλουσιότερου ανθρώπου στη γη

Φαίνεται να πέρασαν τέλεια και το κλίμα να ήταν ευχάριστο!

Περιμένουμε περισσότερο υλικό όταν γίνει και ο γάμος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ