Ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του love birds στις διακοπές τους: Παθιασμένα φιλιά κάνουν το γύρο του κόσμου με το σούπερ γιοτ των 500 εκατ. (βίντεο)

Δεν κρύβουν τον έρωτα τους

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Ο Τζεφ Μπέζος με την αρραβωνιαστικά του Lauren Sanchez απολαμβάνουν τις διακοπές τους μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Λορήν Σάντσες: Ανεβάζει φωτό του αγαπημένου της και κατα σύμπτωση πλουσιότερου ανθρώπου στη γη

Έτσι, αποφάσισαν να βγουν μία βόλτα ανοιχτά της θάλασσας. Εκεί ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους εντόπισε να ανταλλάσουν καυτά φιλιά και αγκαλιές μέσα στο γιοτ των 500 εκατομμυρίων δολλαρίων.

 Ο 59χρονος Jeff Bezos φορούσε ένα λευκό πουκάμισο πόλο, ενώ η 53χρονη Sánchez έκανε τη διαφορά, φορώντας μαύρα αθλητικά ρούχα. Μετά το παθιασμένο φιλί τους, το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του δίπλα στη θάλασσα. 

Διαβάστε ακόμη: Λόρεν Σάντσεζ: Επιδεικνύει τα κάλλη της που χάρη σε αυτά πέφτει στα πόδια της ο πλουσιότερος άντρας της γης (φωτό)



instagram @laurensanchez

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στη Γαλλία με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που εκτιμάται ότι αξίζει 2,5 εκατ. δολάρια. Έκτοτε, το ζευγάρι είναι αχώριστο, ενώ ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη για να το γιορτάσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ