Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει όψεις με τον Ήλιο & την Αφροδίτη - Ώρα για ξεκούραση, χαλάρωση & διακοπές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι δυναμικό, με τη Σελήνη να παίρνει θέση στο ζώδιο του Κριού στις 06:21 το πρωί του Σαββάτου και να σχηματίζει όμορφες όψεις κυρίως την Κυριακή με τον Ήλιο στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή να τις απολαύσετε περισσότερο αν είστε ήδη στον τόπο που έχετε επιλέξει να ξεκουραστείτε. Ήδη από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα βρίσκεται στη σκιά της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του που θα ξεκινήσει στις 23/08. Η «σκιά» των ανάδρομων πλανητών περιγράφει μια κατάσταση όπου ο πλανήτης δεν έχει ακόμη γυρίσει ανάδρομος, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να επηρεάζει σαν να είναι ανάδρομος. Και καθώς ο Ερμής αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, θα πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και γράφουμε, στις μετακινήσεις και στη φροντίδα του μεταφορικού μας μέσου και το πιο σημαντικό να φροντίζουμε την ασφάλεια των κωδικών μας γιατί οι χάκερς παραμονεύουν. Το φαινόμενο των ηλεκτρονικών εξαπατήσεων θα ενταθεί ιδιαίτερα μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Αυτά φυσικά είναι μόνο κάποιες από τις «συνέπειες» του Ερμή όταν είναι ανάδρομος. Θα επανέλθω με ιδιαίτερο άρθρο σε σχέση με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα θετική μέρα, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη. Από αυτό το γουηκέντ μπαίνει κι ο Ερμής στη σκιά της ανάδρομης πορείας του στην Παρθένο, δημιουργώντας ίσως κάποιες ασυνεννοησίες ή κυκλοθυμία σε θέματα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από αυτό το γουηκέντ ο Ερμής μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του κι ενδεχομένως να αρχίσετε σιγά σιγά να νιώθετε τα πρώτα σημάδια καθυστερήσεων ή και παρεξηγήσεων στις σχέσεις σας. Για κάποιους από σας μπορεί ανάδρομος Ερμής και ανάδρομη Αφροδίτη ταυτόχρονα να σημαίνουν την επιστροφή κάποιου προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από αυτό το γουηκέντ ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του, που θα ξεκινήσει τυπικά μετά τις 23/08 στην Παρθένο, κι αυτό σημαίνει πνευματική κόπωση για σας ή ξαφνικές ανατροπές που όμως μπορείτε να φέρετε εις πέρας ξεπερνώντας τα εμπόδια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να κλειστείτε στις σκέψεις και τον εαυτό σας. Αν κάτι σας απασχολεί καλό είναι να το συζητήσετε με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ