Είσαι original Λέοντας ή... μούφα; Μάθε τώρα!

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Λέοντα

Όλοι ξέρουμε ή και όχι, με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο. Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κοινά, λοιπόν;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι ανάλογα το δεκαήμερο, πολλές φορές έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά.

  • Ένας Λέοντας του πρώτου δεκαημέρου (23/7-02/8), είναι ακόμα, λιονταράκι, φανταστείτε τον Simba, για παράδειγμα. Ένα γλυκούλι, συναισθηματικό πλάσμα (λόγω κάποιων Καρκίνων που έχουν ξεμείνει) το οποίο προσπαθεί να ''φανεί''. Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις, όπου αυτό το λιονταράκι αποζητά την προσοχή, μέσω της κλάψας, του δράματος και της μιζέριας (αχ καλέ, προσέχτε με, σας παρακαλώ), κάνοντάς σε να συμπάσχεις με τον Scar. 
  • Στο δεύτερο δεκαήμερο (3/8-12/8) έχουμε τον Λέοντα με Λ κεφαλαίο. Κάντε στην άκρη πλέμπες, περνάει ο Ήλιος. Προσκυνήστε το είδωλο! Hear me roar. Είναι όλοι αυτοί που βλέπεις να σκάνε στη παραλία με λούσα, με λεφτά, να περπατάνε, λες και τους φωτογραφίζουν μόνιμα κρυμμένοι paparazzi.Αν μπορούσε να φόραγε γούνα με 40 βαθμούς, θα το έκανε. Αυτοί που, όταν σε καλούν να πας σπίτι τους και νιώθεις όπως ο Φώτης με τον Σπύρο στο Παρά Πέντε, όταν πήγαν πρώτη φορά στο σπίτι της Ντάλιας. Είναι ψωνάρες; Ναι. Είναι εγωιστές; Ναι. Γίνονται προσβλητικοί; Ναι. Αλλά έχουν κι αυτή την πλευρά που τους κάνει αξιαγάπητους. Είναι γενναιόδωροι, στοργικοί, δοτικοί και θέλουν πάντα να προσφέρουν τα καλύτερα στους δικούς τους ανθρώπους.
  • Το τρίτο δεκαήμερο τώρα (13/8-23/8), εκεί που είχαμε τους Λουδοβίκους πριν, τώρα έχουμε τον εκνευριστικό Λέοντα. Δεν φτάνει που είναι αλαζόνας και έχει το αλάθητο του Πάπα (τόλμα να διαφωνήσεις μαζί του και θα πάθει κρίση), δε φτάνει που σου σπάει τα νεύρα με τις απαιτήσεις του, ξαφνικά πρέπει να κάνεις deal και με τις μιζέριες μιας ή πολλών Παρθένων. ''Αχ χρυσό μου μην έρχεσαι κοντά μου γιατί είσαι ιδρωμένος, σε παρακαλώ, δε θα ‘θελα''. ''Ωραίο εστιατόριο, δε λέω και ακριβό, αλλά δεν βλέπω αντισυπτικό στο τραπέζι''.

Πηγή: astrology.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ