Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Σαββατοκύριακο με ξεκούραση και διακοπές!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι δυναμικό, με τη Σελήνη να παίρνει θέση στο ζώδιο του Κριού στις 06:21 το πρωί του Σαββάτου και να σχηματίζει όμορφες όψεις κυρίως την Κυριακή με τον Ήλιο στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή να τις απολαύσετε περισσότερο αν είστε ήδη στον τόπο που έχετε επιλέξει να ξεκουραστείτε. Ήδη από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα βρίσκεται στη σκιά της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του που θα ξεκινήσει στις 23/08. Η «σκιά» των ανάδρομων πλανητών περιγράφει μια κατάσταση όπου ο πλανήτης δεν έχει ακόμη γυρίσει ανάδρομος, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να επηρεάζει σαν να είναι ανάδρομος. Και καθώς ο Ερμής αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, θα πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και γράφουμε, στις μετακινήσεις και στη φροντίδα του μεταφορικού μας μέσου και το πιο σημαντικό να φροντίζουμε την ασφάλεια των κωδικών μας γιατί οι χάκερς παραμονεύουν. Το φαινόμενο των ηλεκτρονικών εξαπατήσεων θα ενταθεί ιδιαίτερα μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Αυτά φυσικά είναι μόνο κάποιες από τις «συνέπειες» του Ερμή όταν είναι ανάδρομος. Θα επανέλθω με ιδιαίτερο άρθρο σε σχέση με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας μια μικρή αστάθεια στα συναισθήματα σας και περισσότερη κυκλοθυμία. Από την άλλη, ενδεχομένως να έχετε κάποιες προετοιμασίες να κάνετε ή αγορές αν ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και να τρέχετε μέχρι τελευταία στιγμή. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα με στενούς συγγενείς, συνεργάτες ή φίλους, τα οποία σας επιβαρύνουν με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε όμως να μην πάρετε προσωπικά τα προβλήματα των άλλων. Βοηθήστε αν μπορείτε όχι όμως εις βάρος σας. Καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 27/08 είναι πιθανόν κάποιοι από σας να δουλεύετε ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και γενικώς να μην ησυχάζετε από τις έγνοιες των επαγγελματικών ούτε και στις διακοπές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι προδιαγραφές του πρώτου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό μέσα σε ένα πιο εσωτερικό, ψυχολογικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Οι περισσότεροι θα έχετε τάσεις φυγής και είναι αλήθεια ότι αρκετοί από σας θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Αν τώρα είστε από τους «άτυχους» που δεν έχουν άδεια αυτή την περίοδο, το καλύτερο αντίδοτο για τη συννεφιασμένη διάθεση είναι να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο έργο δίνοντας εκεί όλη την αφοσίωση και τη συγκέντρωση σας. Αν αφήσετε την ενέργεια μιας Σελήνης που περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο σας ανεξέλεγκτη, τότε μπορεί να αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις και να σας πιάσει μελαγχολία. Φροντίστε να μην το κάνετε. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν, δείτε λίγο περισσότερο την οικογένεια σας που δεν προλαβαίνετε ίσως άλλες περιόδους λόγω υποχρεώσεων και χαλαρώστε για να ξεκουραστείτε. Από αυτό το γουηκέντ ο Ερμής μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του κι ενδεχομένως να αρχίσετε σιγά σιγά να νιώθετε τα πρώτα σημάδια καθυστερήσεων ή και παρεξηγήσεων στις σχέσεις σας. Για κάποιους από σας μπορεί ανάδρομος Ερμής και ανάδρομη Αφροδίτη ταυτόχρονα να σημαίνουν την επιστροφή κάποιου προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη προχωρώντας τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κριό δημιουργεί ένα θετικότερο πλαίσιο για το ζώδιο σας και σίγουρα μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό με τον σύντροφο ή κάποιο φίλο-η και να περάσετε πολύ όμορφα. Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε και τις διακοπές σας αν έχετε άδεια, αλλά κι αυτό να μην συμβαίνει κάποιες έξοδοι στην πιο κοντινή παραλία ή το βράδυ για ένα ποτό ή ένα ωραίο δείπνο θα αναπληρώσουν κατά πολύ την ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων που θα είναι έντονη όλο το μήνα. Από πλευράς όψεων αυτό είναι ίσως το πιο χαλαρό Σαββατοκύριακο του Αυγούστου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και να το εκμεταλλευτείτε από όλες τις απόψεις. Από αυτό το γουηκέντ ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του, που θα ξεκινήσει τυπικά μετά τις 23/08 στην Παρθένο, κι αυτό σημαίνει πνευματική κόπωση για σας ή ξαφνικές ανατροπές που όμως μπορείτε να φέρετε εις πέρας ξεπερνώντας τα εμπόδια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να κλειστείτε στις σκέψεις και τον εαυτό σας. Αν κάτι σας απασχολεί καλό είναι να το συζητήσετε με άτομα τα οποία εμπιστεύεστε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ