Elounda Peninsula - ναυαρχίδα του τουρισμού στην Κρήτη - Ένα "μικρό νησί" πάνω στη μεγαλόνησο (φωτό - βίντεο)

Θαυμάστε το!

Απολαύστε εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης στο Elounda Peninsula All Suite Hotel, Six Senses Spa!

 

 

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel βρίσκεται σε μια χερσόνησο και προσφέρει θέα στον κόλπο Μιραμπέλου, τον κόλπο της Ελούντας και το Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει κομψά διακοσμημένα καταλύματα με μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα.

 

 


eloundapenisnula.com


eloundapeninsula.com

Όλες οι κλιματιζόμενες σουίτες και βίλες έχουν σαλόνι και μίνι μπαρ. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν πολυτελές μπάνιο με ατμόλουτρο, ενώ οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική και ατομικά θερμαινόμενη πισίνα.

Μπορείτε να απολαύσετε το à la carte αμερικανικό πρωινό, θαυμάζοντας τη θέα στον κόλπο. Το βραβευμένο εστιατόριο Calypso ετοιμάζει γκουρμέ πιάτα δίπλα στην πισίνα, ενώ η κάβα «Kellari» προσφέρει διάφορα ελληνικά και διεθνή κρασιά. Το πανασιατικό εστιατόριο «Koh» που βρίσκεται ακριβώς επάνω από τη θάλασσα, στην άκρη της χερσονήσου, σερβίρει πιάτα της ασιατικής κουζίνας.

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

 

 

 

 

Θα βρείτε εξωτερική πισίνα με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες, παιδική πισίνα και κέντρο φροντίδας για τα παιδιά. Υπάρχουν επίσης ιδιωτική αμμώδη παραλία με υπηρεσίες παραλίας, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και γήπεδα τένις. Στο σινεμά 50 θέσεων μπορείτε να απολαμβάνετε ιδιωτικές προβολές ταινιών. Το πολυτελές Six Senses Spa βρίσκεται στο συνεργαζόμενο κατάλυμα και περιλαμβάνει παραδοσιακό χαμάμ. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε ολιστικές περιποιήσεις και θεραπείες.

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Φωτογραφία από το άλμπουμ καταλύματος

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, το οποίο ανακαινίστηκε to 2023 σε συνεργασία με κορυφαίους interior designers, όπως ο Σπύρος και Ηλίας Κοκοτός.

Τους εξωτερικούς χώρους και τις εσωτερικές λεπτομέρειες επιμελήθηκε η Χριστίνα Γεωργιάδου, στενή συνεργάτιδα της οικογένειας με μεγάλη σχεδιαστική εμπειρία.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, Six Senses Spa υποδέχεται επισκέπτες από τις 9 Ιουνίου 2003.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίοδα: eloundapeninsula.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ