Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό - Απρόοπτα, εντάσεις & νευρικό κλίμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η δεύτερη μέρα του Αυγούστου έχει ένταση, καθώς έχουμε τον Ερμή από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς να αντιμάχονται ο ένας τον άλλον σε δυσαρμονική όψη αντίθεσης, ενώ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη, όψεις που φέρνουν απρόοπτα κι ένα πιο νευρικό κλίμα στην επικαιρότητα. Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) αλλά και τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) φέρουν περισσότερο το βάρος αυτών των όψεων σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και με γεγονότα που μπορεί να δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπομονετικοί και να προσέχουμε ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας (Ερμής) και στην επικοινωνία. Συνήθως τα προβλήματα με τον Κρόνο αφορούν πάντα συνθήκες που μας δυσκολεύουν, γεγονότα πέρα από τον δικό μας έλεγχο, νόμους, κανονισμούς, περιορισμούς. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η υπομονή και όχι οι σπασμωδικές αντιδράσεις. Επειδή για πολλούς ξεκινούν οι διακοπές τους και η κίνηση στους δρόμους και λόγω καιρικών συνθηκών θα είναι αυξημένη, ας είμαστε όλοι κάπως πιο ανεκτικοί και λιγότερο βιαστικοί. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου κλείνει κάπως τη διάθεση μας και ίσως δεν έχουμε πολλή όρεξη για συζητήσεις. Δεν είναι μια τυχερή όψη για να υπογράψουμε συμβόλαια ή να κάνουμε συμφωνίες και καλό είναι επίσης για την πνευματική μας υγεία να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια η Τετάρτη έρχεται με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις και έγνοιες, με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι έχετε βαρετά πράγματα να κάνετε που δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Όμως, αν είστε λίγο υπομονετικοί, είναι από τις μέρες που μπορεί να ξεμπερδέψετε με αρκετές εκκρεμότητες και να βρείτε και τον χρόνο για μια βόλτα, μια έξοδο που θα σας φτιάξει το κέφι. Με την αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ασφυξία στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Από την άλλη, σκεφτείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ρίσκο ή να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε όλα όσα έχουμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας και αναφέρομαι φυσικά στις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι είτε και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, γίνονται βουνό στο μυαλό μας και βραχυκυκλώνουμε. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια της μέρας για σας τους Ταύρους που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα είναι κυρίαρχη και η αντίθεση Ερμή-Κρόνου. Όμως, αντί να μπλοκάρετε, προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να ταξινομήσετε αυτά που έχετε να κάνετε σε βαθμό επείγοντος και μη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελικά μπορείτε μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας να έχετε και κάποιες ανάσες χρόνου και να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα που θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας με ένα πιο χαλαρό τρόπο και να είστε αποτελεσματικοί. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο πιθανώς να νιώθετε απογοήτευση σε μια ερωτική ή φιλική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο δεν είναι ακριβώς αυτό που θα επιθυμούσατε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα πράγματα που λειτουργούν εξισορροπητικά. Ενδεχομένως είναι από τις μέρες που έχετε συσσωρεύσει πολλές εκκρεμότητες και πρέπει να τις ολοκληρώσετε. Ή αν ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές να έχετε να κάνετε προετοιμασίες στο σπίτι για να μην αφήσετε πίσω σας χάος. Η τάση φυγής θα είναι έντονη, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βρεθείτε στην πιο κοντινή παραλία και να δροσιστείτε από τη ζέστη. Από την άλλη είναι από αυτές τις όψεις που μπορεί να θέλετε να απομονωθείτε από τον κόσμο, να έχετε μια νευρική υπερδιέγερση και να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε προκειμένου να περνάτε καλύτερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ