Beckhams VS Sussex: Το τέλος μιας (ακόμα) φιλίας για τη Meghan;

Είναι οι Beckhams το επόμενο θύμα του φαινομένου "Markle"; 

Εντύπωση έχει προκαλέσει η απουσία των Sussex, από ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της showbiz το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο Αργεντίνος Lionel Messi έκανε το ντεμπούτο του στην ποδοσφαιρική ομάδα του David Beckham, την Inter Miami. Αντίθετα, άλλα διάσημα ονόματα όπως η Kim Kardashian και η τενίστρια Serena Williams ήταν παρόντα στις VIP θέσεις και απόλαυσαν την φιλοξενία του David και της Victoria. 

 

 

Λίγο καιρό πριν, είχε προηγηθεί η απουσία των Sussex, από το γάμο του γιου του διάσημου ζευγαριού και οι κακές γλώσσες, είχαν ήδη αρχίσει να μιλούν για ένα ακόμα τέλος εποχής στη ζωή του Harry και της Meghan, κάτι που πλέον έχει γίνει τόσο σύνηθες στο περιβάλλον τους που του έδωσαν και το χαρακτηρισμό "Markled".

Όπως και πολλοί στον κόσμο της Meghan, φαίνεται πως οι Beckhams έχουν υποστεί το "Markled", δηλαδή να απομακρύνονται γρήγορα από κάποιους που ήταν κάποτε κοντά τους, όταν πια δεν έχουν άλλη «χρησιμότητα» στη ζωή τους. 

H στενή φιλία των δύο ζευγαριών, φαίνεται να έχει ρίξει τίτλους τέλους, από την στιγμή που οι Sussex, θεωρούν υπεύθυνους για κάποιες διαρροές στα ΜΜΕ τους Beckhams, οι οποίοι φέρονται «απόλυτα εξοργισμένοι» με τις κατηγορίες αυτές, με την Meghan να τους αντικαθιστά σύντομα, με νέες «φιλίες», όπως η επιχειρηματίας κοσμημάτων Victoria Jackson, που είναι γείτονας τους στο πολυτελές σπίτι τους στο Montecito της Καλιφόρνια, αξιάς 11,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Ο σύζυγος της Victoria Jackson, είναι ο υπεύθυνος για τις σειρές καλλυντικώ τόσο της JLO όσο και της Cindy Crawford

Οι Beckhams, φημολογείται πως είναι απογοητευμένοι και εξοργισμένοι καθώς δεν περίμεναν να είναι οι επόμενοι, σε μια σειρά από φιλίες που ξεκίνησαν σαν σχέσεις ζωής, και κατέληξαν να είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, όπως με την παιδική της φίλη Ninaki Priddy, την «καλύτερη φίλη για πάντα» και στυλίστριά της, Jessica Mulroney και άλλους. 

Είναι εκείνοι που τους στήριξαν από την αρχή στην επιλογή τους να απομακρυνθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τους καλοδέχτηκαν στην Καλιφόρνια, ενώ φρόντισαν να είναι όσο ομαλότερη γινόταν η μετάβαση αυτή. 

Απ' ότι φαίνεται όμως, οι φιλίες της Meghan, έχουν σύντομη διάρκεια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ