Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η τελευταία εμφάνιση της στο πλευρό του συζύγου της - Χαμογελαστή όπως πάντα (φωτό)

Από τις 7 Ιουνίου και μετά η υγεία της χειροτέρεψε!

Τον θάνατο της Μαριαάννας Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε η οικογενειά της.

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι.Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη , Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO , Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο» έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 . Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Στις 6 Ιουνίου 2023 η Μαριάννα Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια με τον σύζυγό της στην εκδήλωση της οργάνωσης The Hellenic Initiative, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη - Το παγκόσμιο έργο & η διεθνής ακτινοβολία της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, προέδρου της "ΕΛΠΙΔΑΣ" (φωτό & βίντεο)

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη - ''Υπήρξε από τους πρωτοπόρους, από εκείνους που μετέτρεψαν την αποκαλούμενη «φιλανθρωπία» σε χειροπιαστό κοινωνικό έργο''

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI) διοργάνωσε στο Ζάππειο Μέγαρο ένα Gala Cocktail Celebration για να τιμήσει τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil, για τη συμβολή του στην επιχειρηματικότητα και τη φιλανθρωπία και να γιορτάσει το φιλανθρωπικό και οικονομικό αναπτυξιακό έργο της THI στην Ελλάδα, τα τελευταία 11 χρόνια.

thehellenicinitiative.org

Η σύζυγός του ήταμ εκεί μαζί του και ήταν όπως πάντα χαμογελαστή! 

Την επόμενη ημέρα, στις 7 Ιουνίου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έδωσε το παρόν μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην τελετή αφής της φλόγας για τους αγώνες Special Olympics Βερολίνο 2023 επίσης στο Ζαππειο και στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ξανά δημόσια καθώς η υγεία της είχε επιβαρυνθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ