21 & εκατομμυριούχος! Ο "Κεν" στην πραγματική ζωή έχει sugar daddies και ξοδεύει 150.000 δολάρια για το σώμα & το πρόσωπο του (φωτό - βίντεο)

Έχει αγοράσει και αμάξι

Το πιο διάσημο sugar-baby του LA επιστρέφει!

Ο 21χρονος Garrett Rowland έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στο Bling Life επειδή απολάμβανε έναν πλούσιο τρόπο ζωής που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους sugar daddies του. Ο Garrett, ο οποίος απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, έχει εμμονή με τη μόδα των σχεδιαστών και ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες το μήνα για την ομορφιά του.

Ο αυτοαποκαλούμενος νεαρός sugar-baby εκατομμυριούχος λέει ότι «δουλεύει έξυπνα» και ξοδεύει σοφά τα λεφτά των sugar daddies του λανσάροντας τη δική του σειρά αρωμάτων. Ισχυρίζεται ότι το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα έχει πραγματοποιήσει πωλήσεις άνω των 50.000 $.

Σε αυτό το νέο επεισόδιο, ο Garrett παίρνει το ολοκαίνουργιο Mini Cooper αφού ξόδεψε $10.000 για να το βάψει παστέλ μπλε «σαν ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι».

Θα γίνει το νέο αγαπημένο αξεσουάρ του Garrett;

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ

Ο επαγγελματίας «sugar baby» , που το όνομά του σημαίνει "τυφώνας" μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στην Ιντιάνα, με βαθιά θρησκευόμενους κατοίκους και με μια οικογένεια που δεν δεχόταν επ΄ουδενί ότι ήταν ομοφυλόφιλος και τον έστειλε σε γιατρούς και συμβούλους ψυχικής υγείας, όταν ήταν μικρότερος. Όταν ήταν μικρό παιδί είχε ως είδωλά του τις κούκλες της Mattel, Μπάρμπι και Κεν, λόγω της «τέλειας ζωής» τους - αυτό το δώρο ζητούσε πάντα τα Χριστούγεννα- και αυτή η ειδωλοποίηση μετατράπηκε εν τέλει στην ίδια του την όψη και προσωπικότητα. Εκείνος πάντα ήξερε ότι ήθελε να φύγει και να μετακομίσει στο Λος Ανζελες για να κυνηγήσει δόξα και χρήμα, οπότε μόλις αποφοίτησε από το γυμνάσιο στα 17 του, άρχισε να κυνηγά το στόχο του και να χτίζει την καριέρα του.

Sugar daddies 

Επειδή χρειαζόταν «γρήγορα και καλά λεφτά», ήξερε ότι ο δρόμος γι΄αυτόν ήταν να ήταν να γίνει «sugar baby». Ξεκίνησε μόλις έκλεισε τα 17 του χρόνια και δεν δυσκολεύθηκε να βρει τον πρώτο "sugar daddy" του. Γρήγορα μετακόμισε στο σπίτι του. Αποταμίευε τα χρήματα, που εκείνος του έδινε, για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και πέτυχε αυτό το όνειρο ζωής όταν έκλεισε τα 18.

Εκεί βρήκε πολλούς "μπαμπάδες" και καθώς άρχισε να κερδίζει πολλά, ξεκίνησε τη διαδικασία της «προσωποποίησης» ως «sugar baby Ken doll» και το ταξίδι του στις χειρουργικές επεμβάσεις απογειώθηκε - για να προσελκύσει μεγαλύτερη πελατεία.

Ο Χαρικέιν Γκάρετ, 21 ετών σήμερα, έκανε πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Αρκεί κανείς να δει την εικόνα του πριν και μετά απ΄αυτές. Η πρώτη αισθητική επέμβασή του ήταν το lip filler και έχει «εθιστεί» σε αυτό. Λατρεύει τα «τεράστια χείλη» του, όπως λέει. Στα 18 του έκανε μια ρινοπλαστική, και άλλαξε τη μύτη του. Στην ίδια ηλικία πρόσθεσε μήλα στο πρόσωπό του. Η πιο πρόσφατη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι εμφυτεύματα γλουτών.

Όσον αφορά την εμφάνισή του τότε σε σύγκριση με τώρα, παραδέχεται ότι είναι «αγνώριστος». Λέει πως έχει ξοδέψει 150.000 δολάρια για τις επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Για εκείνον, «εκατό τοις εκατό αξίζει τον κόπο».

Μόλις πέρυσι, έβγαζε 38.000 δολάρια τον μήνα και φέτος κερδίζει 63.000 δολάρια σε έναν «καλό μήνα» χάρη στους sugar daddies του.



Εκτός από χρήματα, του προσφέρουν και άλλα δώρα. Τον πληρώνουν για ένα δείπνο μαζί του αλλά και για να ταξιδέψει μαζί τους. Μέχρι στιγμής έχει πάει στο Ντουμπάι, στην Αυστρία και άλλα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα φυσικά.

van-3

@tiktok

Onlyfans και άλλα

Χρησιμοποιεί διάφορες πλατφόρμες και λέει: «Το να έχω τον λογαριασμό μου στο OnlyFans, το hurricanehub, σίγουρα βοήθησε, καθώς στο παρελθόν παρείχα μόνον υπηρεσίες συνοδού». Τώρα κάνει μόντελινγκ, τηλεοπτικές εμφανίσεις και έχει τη δική του φίρμα για αρώματα και άλλα προϊόντα. Οπως λέει ο ίδιος: «Ήξερα ότι ήμουν πάντα πολύ επινοητικός με τα χρήματα. Δεν είμαι πραγματικά σοκαρισμένος που έγινα εκατομμυριούχος, αλλά είναι σοκ που συνέβη όσο είμαι ακόμη τόσο νέος. Δεν υπήρχε περίπτωση, για μένα, να μείνω άφραγκος στη ζωή μου».

Τα τρολ και η μοναχική προσωπική ζωή



Παρά την επιτυχία του, ο Χαρικέιν λέει ότι βρίσκεται πολύ συχνά αντιμέτωπος με σκληρά τρολ και αρνητικά, προσβλητικά και πικρόχολα σχόλια στο διαδίκτυο. «Ένα από τα αγαπημένα μου σχόλια ήταν κάποιο που έλεγε: «Δεν χρειάζεται εμφυτεύματα γλουτών, χρειάζεται ψυχίατρο», λέει ο Χαρικέιν.«΄Αλλοι με λένε δυσμορφικό ή ότι το κάνω αυτό λόγω σοβαρού παιδικού τραύματος. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μου λένε κατηγορηματικά να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα ακόμη και να φύγω από το τελευταίο μου διαμέρισμα γιατί με παρακολουθούσε κάποιος και με παρενοχλούσε για πολλά χρόνια».



Ενώ οι προσφορές από sugar daddies είναι ατέλειωτες και πλημμυρίζουν το μέιλ του, όπως ο ίδιος λέει η προσωπική του ζωή είναι πολύ ήσυχη. «Δεν είχα ποτέ αγόρι πριν. Θα μπορούσα να έχω χίλιους ανθρώπους να κοιμηθώ μαζί τους, αλλά κανέναν να είναι δημόσια μαζί μου. Η προσωπική μου ζωή είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν σαν λεφτά μόνον και πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω sugar daddy και να τους πληρώνω - με χρησιμοποιούν για τα χρήματά μου. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι σημάδι ότι δεν πρέπει να είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να μου πει ότι δεν έχω τελειώσει ακόμα - έχω ακόμα περισσότερα να πετύχω ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ