O Κωνσταντίνος Βασάλος με ράστα …. Θυμίζει Βαλαβάνη - η μεγάλη αλλαγή ίδια όμως με αυτήν της πρώην αγαπημένης του (φωτό - βίντεο)

Μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του αποφάσισε να κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πού να ήξερε όμως ότι θα έμοιαζε στην πρώην αγαπημένη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor all Star λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο θέλησε να ανανεώσει το στυλ των μαλλιών του. 

Έτσι επέλεξε να κάνει ράστα. Ο personal trainer πόζαρε μάλιστα με το νέο του look στην κάμερα. 

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος γράφει: "Rastafari".

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως η πρώην σύντροφος του, Ευρυδίκη, έκανε πολλές φορές αυτό το look, το οποίο της πήγαινε πάρα πολύ. 

 

 

Ο χωρισμός τους 

Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

 

 

 

 

Ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πριν έναν μήνα: «Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος», επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

 

 

 

Από την άλλη η όμορφη δημοσιογράφος και επιχιερηματίας είπε: ''Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή το κάναμε αυθόρμητα.

 

 

Τώρα περνώντας τα χρόνια,μεγαλώνοντας αλλάζεις, θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μη μιλάμε. Ούτε το κάνουμε για να τροφοδοτήσουμε ή να κρατήσουμε το μυστήριο, απλά θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας''. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 μέσα στο Survivor και από τότε έγιναν αχώριστοι. Η σχέση τους, πάντως, εξέπληξε πολλούς τότε, καθώς μέσα στο ριάλιτι δεν είχαν εκδηλωθεί ερωτικά ο ένας για τον άλλο, αλλά μετά την αποχώρησή τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ