Η Τέτα Καμπουρέλη απαντά στον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση για τη νέα της σχέση (βίντεο)

Η απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη στον πρώην σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση για τις δηλώσεις του στην εκπομπή καλοκαίρι #yes.

Με αιχμηρά λόγια σχολίασε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» ο Βασίλης Γκουρούσης την είδηση ότι η πρώην σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άλλου ανθρώπου.

Η ίδια σε επικοινωνία της με το okmag.gr έδωσε την απάντησή της λέγοντας πως: «Όπως έχω επανειλημμένα απαντήσει σε συναφείς ερωτήσεις η μοναδική επικοινωνία που έχω με τον κύριο Γκουρούση είναι για κοινά περιουσιακά μας στοιχεία».

Αν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου με τον κύριο Γκουρούση δεν θα χώριζα. Αν ο ίδιος είναι δυστυχισμένος που είμαι ευτυχισμένη δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι σε σχέση με έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με προσέχει και τον προσέχω. Όσον αφορά αυτό που είπε πώς μετά την περιπέτεια με την φυλακή κατάλαβε ποιοι τον αγαπάνε θα πω πώς ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Ο Νίκος Γεωργιάδης σε επικοινωνία του με την εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Βασιλης Γκουρούσης μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών της πρώην συζύγου του με τον νέο της έρωτα ήρθε σε επαφή μαζί του και ήταν αρκετά θυμωμένος.

Διαβάστε ακόμη: Αποκλ. Made in Greece τα Teta's Lab: Η δημοφιλής αισθητικός - ποδολόγος Τέτα Καμπουρέλη και το νέα της φυσικά καλλυντικά

«Επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά, ταν αρκετά θυμωμένος. Θεωρεί ότι αυτά που ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του δεν είναι αληθή, ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Νομίζω ότι αυτή κόντρα δυστυχώς θα έχει και συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ